Субота, 04.05.2024, 04:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 28 » Обмеження перебування підлітків поза домівками у нічний час
16:20
Обмеження перебування підлітків поза домівками у нічний час
 
12         Діючим чинним законодавством України на органи місцевого самоврядування покладені обов`язки щодо створення безпечних умов для громадян. Особливо це стосується неповнолітніх дітей.
На роздуми щодо доцільності введення "комендантської години" для школярів міста навела інформація про проведені відповідними службами нічних рейдів, які показали, що з боку батьків послаблений контроль за дітьми у нічний час, коли вони часто без супроводу дорослих відвідують дискотеки, заклади громадського харчування, комп`ютерні зали або безцільно бродять вулицями.
Це сприяє залученню дітей до вживання алкоголю, наркотичних речовин, тощо. До того ж життю і здоров`ю дітей може бути нанесено шкоди через кримінальні посягання. Цікаво, що обмежувальний захід підтримують й самі школярі! Не всі, звичайно...
Багато батьків можуть забезпечити лише частковий догляд за своїми нащадками. А частина зізнаються, що взагалі не мають такої можливості, особливо зараз, у канікулярний час.
Що ж сказати тим, хто вважає, що таке рішення є порушенням прав дитини на відпочинок та вільне проведення часу? Цей захід, можливо, і завдає певних незручностей, але натомість зберігає право дитини на здоров'я, а, у деяких випадках, — і на життя. Також позбавляє можливості зробити протиправний вчинок, за яким настає розкаяння та відповідальність. Цікаво, якої думки про цю проблему відвідувачі нашого сайту? Чи варто запроваджувати обмеження перебування дітей в громадських місцях у нічний час? Чи є інші шляхи, як вберегти нашу молодь від протиправних дій та алкоголізму?


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 927 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты