Понеділок, 06.05.2024, 05:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 13 » Обмін досвідом з організації заходів по благоустрою міста
10:04
Обмін досвідом з організації заходів по благоустрою міста
      
12  Міський голова І.Б.Крижановський відвідав своїх колег у містах Новомиргород та Мала Виска. Відбулась зустріч у форматі дружніх відносин між міськими головами вказаних міст та працівниками виконавчих комітетів з метою обміну досвідом у роботі комунальних служб, прийняття управлінських рішень з організації робіт по санітарній очистці міст, благоустрою, озеленення.

У склад делегації нашого міста були заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, працівники фінансового управління міськвиконкому.

Новомиргородський міський голова Яків Немировський поділився досвідом з організації заходів по благоустрою міста - працівники з благоустрою працюють при міській раді; витрати на утримання розподіляють наступним чином: частина за рахунок бюджетних коштів, частина за рахунок коштів центру зайнятості; між працівниками та міською радою укладаються трудові угоди; є працівник у штаті виконавчого комітету, який контролює виконання робіт з благоустрою.
       
12  
Міський голова Малої Виски Юрій Гульдас, працівники апарату управління теж тепло зустрічали знам’янчан, на користь позитивний досвід – створення неприбуткового комунального підприємства по благоустрою міста, юридичні поради.

Делегація міста спільно з керівництвом Малої Виски побували у міському парку відпочинку, який вразив їх своєю красою.

      
12  За підсумками робочої поїздки по вивченню досвіду роботи комунальних служб міський голова І.Крижановський провів нараду за участю першого заступника міського голова В.Джулая, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцького, начальників управлінь та відділів міськвиконкому. На нараді обговорювалися питання прийняття подальших управлінських рішень стосовно утримання міста в належному санітарному стані у зв’язку з ліквідацією з 11 листопада 2013 року КП «Шляховик».
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 864 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты