Четвер, 02.05.2024, 04:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 22 » Одне із основних питань є розгляд стану медичного обслуговування ветеранів війни і праці
15:38
Одне із основних питань є розгляд стану медичного обслуговування ветеранів війни і праці
 
12 Щорічно, напередодні Пленуму ветеранської організації, де одним із основних питань є розгляд стану медичного обслуговування ветеранів війни і праці, ветеранським активом міста, проводиться огляд палат для ветеранів Великої Вітчизняної війни в Центральній районній лікарні та ДЗ "Відділкова лікарня" ст. Знам'янка ДП Одеської залізниці. В такому огляді, який відбувся 22 листопада 2011 року, взяли участь секретар міської ради А.Тесленко, депутат міської ради О.Антоненко, голова Знам'янської міської Організації ветеранів України Г.Бабійчук. 
   
12Завдяки фінансуванню Міністерства охорони здоров'я, спонсорської допомоги підприємців міста та району, сприяння міської влади вдалося оснастити палати для ветеранів за сучасними вимогами. Слід відмітити великі зрушення в обладнанні і оснащенні ветеранських палат в ЦРБ ( головний лікар І.Муравський), в яких проведена заміна вікон на металопластикові, що зберігають тепло та дозволяють провітрювати приміщення. Придбано нові меблі, телевізори, холодильники, м’який інвентар, медичне оснащення, сантехніку. В палатах по 2-3 ліжка, придбані нові матраци, подушки, ковдри та постільна білизна, індивідуальні приліжкові тумбочки, шафи. Велика заслуга у цьому також і самих завідуючих відділеннями цієї лікарні: терапевтичного (зав. відділенням Старостенко Н.Н., заступник зав. відділення Свіріденко Г.П.), кардіологічного (зав. відділенням Савченко С.Г.), травматологічного ( зав. відділенням Крук М.О.), хірургічного (зав. відділенням Ставіцький В.В.), лор-відділення (зав. відділенням Мельникович Б.В.).
 
12 На постійному контролі міської ветеранської організації знаходиться питання медичного обслуговування ветеранів війни , тому на сьогоднішній день відсутні скарги від фронтовиків по забезпеченню їх медичним лікуванням та оздоровленням.
Через відсутність достатнього відомчого фінансування значно слабше вирішено питання по оснащенню ветеранських палат в ДЗ "Відділкова лікарня" ст. Знам'янка ДП Одеської залізниці. Міська влада на чолі з секретарем міської влади А.Тесленком та головою Знам'янської міської Організації ветеранів України Г.Бабійчук вирішили негайно звернутися з листом у Міністерство транспорту та зв'язку про збільшення фінансування на 2012 рік на потреби лікарні, в першу чергу на виконання законодавчих актів, що стосуються захисту ветеранів та учасників ВВв, створення належних умов в існуючих уже палатах.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 841 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты