Неділя, 19.05.2024, 15:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 30 » Однією з форм роботи в реалізації завдань Базового компоненту дошкільної освіти в ДНЗ№8 "Світлячок" є проведення музичних свят та розваг
10:51
Однією з форм роботи в реалізації завдань Базового компоненту дошкільної освіти в ДНЗ№8 "Світлячок" є проведення музичних свят та розваг
 
12         В ДНЗ №8 «Світлячок» велика увага приділяється художньо-естетичному розвитку дітей. Однією з форм цієї роботи в реалізації завдань Базового компоненту дошкільної освіти (Нової редакції) є проведення музичних свят та розваг. З настанням чудової і прекрасної осінньої пори в кожній групі дитсадка почалася кропітка підготовка до свят, під час якої діти знайомилися зі змінами, які відбуваються в природі, з працею людей восени, отримали багато знань про овочі та фрукти, вітаміни, які містяться в них, вивчали пісеньки, віршики, готували ролі для ігор-драматизації.
В середній групі «Веселята» (ведуча Кучаєва В.В., муз.керівник Паніна А.А., Осінь - Бєлугіна Ю.В.) діти на святі побували в казковому лісі, де разом з лісовими звірятами «пекли духмяний каравай», весело грали в ігри-атракціони, співали, танцювали, драматизували пісню-гру «Свій город у нас є», а потім із задоволенням ласували смачним пирогом з гарбузовою начинкою.
Діти старшої логопедичної групи «Сонечко» (ведуча Олійник О.В.,муз. керівник Паніна А.А.) «побували в Простоквашино», де разом із Шариком та котом Матроскіним «копали» та переносили картоплю, моркву, цибулю, співали пісень, танцювали, змагались в улюблених іграх «Хто швидше збере урожай», «Хто швидше перенесе овочі», «Обійди калюжу» за що й отримали від жителів Простоквашино на гостинець смачний пиріг.
 
12          В старшій групі «Калинка» (ведучі Оврас В.М., Бойко К.В., муз.керівник Паніна А.А.) свято Осені було присвячено символу українського народу -калині. Діти з інтересом прослухали легенду про калину, в якій розповідалось про її походження, згадали прислів'я, приказки, водили хороводи «Ой, єсть в лісі калина», «Біля калиноньки», а дівчатка подарували усім глядачам сучасний таночок на мелодію пісні «Одна калина» у виконанні Софії Ротару. Підсумком цього дійства був величезний пиріг-калинник, прикрашений кетягами калини.
Діти і всі присутні на святах отримали гарний настрій та задоволення.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1058 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты