Понеділок, 20.05.2024, 05:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 1 » Олександр Єдін зустрівся з ветеранським активом міста
21:29
Олександр Єдін зустрівся з ветеранським активом міста
 
12         Травень є одним із найсвятковіших місяців року, але головним для нашого народу святом є День Перемоги, який об’єднує усі слов’янські братські народи.
Напередодні відзначення 67-ї річниці Великої Вітчизняної війни міський голова Ігор Крижановський, перший заступник міського голови В.Джулай, секретар міської ради Андрій Тесленко зустрілися з ветеранським активом Знам'янки. Поспілкуватися з знам'янськими ветеранами також побажав народний депутат України Олександр Йосипович Єдін, який  з робочим візитом перебував в Знам'янці.
 
12          Олександр Йосипович привітав ветеранів зі святом, вручив Почесні грамоти , а також розповів про основні тенденції розвитку країни.
Міський голова та секретар міської ради в свою чергу привітали учасників святкового заходу, побажали їм міцного здоров’я, щастя та мирного неба над головою. У своїх виступах вони наголошували, що пишаються історією своєї країни і тими людьми, які її творили та захистили нашу землю від фашистських окупантів, відбудовували країну у післявоєнний період.
 
12          Голова міської ради ветеранів України Ганна Бабійчук у своєму виступі зазначила, що саме ветерани подають той приклад, на якому варто виховувати нові покоління громадян.
Під час спілкування з народним депутатом України та керівництвом міста ветерани порушували питання соціального і медичного забезпечення, ремонту доріг, забезпечення молоді житлом, надання ветеранам пільг, передбачених їм чинним законодавством. На всі запитання були надані вичерпні відповіді.
12         За святковим столом сивочолі ветерани ділилися своїми спогадами про пережиті воєнні роки, згадували своїх побратимів, які віддали своє життя за визволення нашої країни від фашистів. Родзинкою заходу стало миттєве фото на згадку, яке ветерани отримали в дарунок від народного депутата України О.Єдіна.



Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 666 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты