Середа, 01.05.2024, 23:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 15 » Олімпійський тиждень у школі
13:36
Олімпійський тиждень у школі
  12
З метою популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, всебічного розвитку кожної дитини з 8 по 13 вересня в Знам»янській  ЗШ І-ІІІ ст.. № 7 проходив Олімпійський тиждень, присвячений Дню відзначення фізичної культури та спорту, під час якого  учні мали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, Малих Олімпійських ігор, їх ідеї та принципи.  

В рамках тижня педагогом-організатором Косенко О.М була проведена загальношкільна лінійка «Здоровим бути здорово!», вчителем фізичної культури Сидоренком В.В. організовано цікаві рухливі перерви, педагогом-організатором  та класними керівниками проведено конкурс малюнків на тему «Спорт – це здоров’я і краса». 

12
А Олімпійський урок став кульмінацією всього тижня.  У цей день подвір’я нашої школи перетворилося на суцільний спортивний майданчик. Для дітей були організовані різні  конкурси: футбольний міні – турнір, рухливі ігри, естафети, вікторини, посиденьки біля вогнища. Діти могли проявити свої фізичні та інтелектуальні здібності. Продемонструвати свої найкращі кулінарні здібності в приготуванні каші.  Адже це має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя та залучення дітей до спорту, згуртування дитячого колективу.

  12
Свято залишило позитивні емоції  в учнів та вчителів. Ніхто не відчув себе переможеним. Перемогла, як завжди, дружба! Будьте здорові і нових вам спортивних досягнень, друзі!


Заступник директора з ВР Ліпінська О.Г.

                                                                                   

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 865 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты