Четвер, 28.03.2024, 18:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 14 » Олімпійськими стежками….
08:45
Олімпійськими стежками….
12
З 7 по 12 вересня в рамках підтримки Олімпійських ігор та з нагоди Дня фізичної культури та спорту, пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом в Знам’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7  було проведено Олімпійський Тиждень, протягом якого було організовано та проведено Всеукраїнський Олімпійський урок та ряд заходів

Учні школи брали активну участь у спортивних заходах, організованих кабінетом виховної роботи (Попова Т.М., Хрипта О.М.), вчителем фізичної культури (Сидоренко В.В.) та вчителями початкових класів. Організація та проведення подібних заходів  сприяє залученню учнівської  молоді  до занять різними видами спорту  та 
отриманню заряду бадьорості та позитивного настрою. 

12
Але пізнання світу спорту протягом Тижня не обмежувалося  змаганнями, естафетами , конкурсами та рухливими іграми, адже не менш цікавою виявилася заочна подорож учнів школи  у світ спорту. На уроках української мови школярі вивчали олімпійські традиції та легенди різних країн світу, а уроки історії та географії повідомили учням про положення та звичаї Олімпійських держав, міста, де проводились попередні Олімпійські ігри та традиції Олімпійського руху в Україні.

Учні 1-4 класів переглянули відеопрезентацію «Українські олімпійці», підготовлену педагогом-організатором Хриптою О.М. під час проведення єдиного Олімпійського уроку. Учні  початкової ланки отримали знання щодо олімпійських символів: олімпійське гасло, олімпійська емблема, олімпійський прапор, олімпійський вогонь. 

Під час Тижня було проведено рухливі ігри на перервах (Хрипта О.М., Сидоренко В.В.), організовано та представлено бібліотечну виставку «Спортивний калейдоскоп» (Свірбій С.А.), організовано та проведено конкурс-виставку малюнків «Фізкультуру люблять всі: і дорослі, і малі», а також конкурс «Олімпійська листівка».

12
З метою сприяння спортивного руху та з нагоди Дня фізичної культури та спорту вчителем фізичної культури проведено різноманітні змагання: вправа на високій перекладині серед учнів 5-11 класів (І місце – Савіцький Віктор, учень 10 класу, ІІ місце – Єременко Амір, учень 9 класу), товариську гру з футболу між учнями 7 та 8 класів, перемогу у якій здобули учні 7 класу з рахунком 2:1 , а також товариську гру з волейболу між учнями 9-10 та 11 класів, перемогу у яких здобула «Дружба».

Учні закладу, постійні учасники традиційного ранкового оздоровлення (фіззарядка щоранку перед початком навчальних занять), отримали велике задоволення від участі у змаганнях, вікторинах та конкурсах, адже як твердить латинський вислів, що  «У здоровому тілі - здоровий дух!» і,  зберігаючи тіло здоровим, людина зберігає в собі й здоров’я духовне.

Досягнення учнів закладу – це лише першопочатки сходження до вершин спортивного Олімпу, але вони твердо знають власну мету й упевнено крокують до неї.

Заступник директора з виховної роботи
Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 7
Попова Т.М.
                                 

 
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1000 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты