Середа, 24.04.2024, 21:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Вересень » 13 » Онлайн-конференція
13:55
Онлайн-конференція
12       Міський голова Крижановський І.Б. взяв участь в Онлайн-конференції, що проводив голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Ларін С.М.
   Голова ОДА Сергій Ларін прокоментував ситуацію, яка склалася навколо Знам’янського відділення Одеської залізниці. За словами голови облдержадміністрації, знам'янським залізничникам загрожує переведення частини виробництва зі Знам’янки на станцію Шевченкове, що у Черкаські області. «Наша позиція з цього питання принципова, і ми вважаємо, що виробничі та кадрові потужності у Знам’янці кращі. Тож будемо відстоювати інтереси наших залізничників, і зараз ведемо активну роботу у цьому напрямку», - підкреслив Сергій Ларін.
     Знам’янська бальнеологічна лікарня буде перлиною області. Таку обіцянку дав голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін. Він поінформував учасників наради про результати роботи комісії, яка перевіряла діяльність Знам’янської бальнеологічної лікарні, котра знаходиться в обласній комунальній власності.
    На порядку денному були також питання – підготовка житлового комплексу до опалювального сезону 2011- 2012 років, проведення інвентаризації земель державної та комунальної власності, погашення боргів за спожиті енергоносії, ліквідація стихійних ринків, встановлення на підприємствах, що надають комунальні послуги, засобів обліку, а простіше кажучи – лічильників.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 813 | Додав: Moder | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты