П`ятниця, 29.03.2024, 07:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 24 » Онлайн - нарада зкерівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України
18:40
Онлайн - нарада зкерівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України
12 24 жовтня 2011 року міський голова І.Крижановський взяв участь у онлайн - нараді, яку проводив голова облдержадміністрації С.Ларін з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України. Під час наради були розглянуті питання про створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків в області, презентацію результатів соціологічного опитування «Стан громадської думки Кіровоградської області».
Під час наради Сергій Миколайович акцентував увагу на розгляд і виконання тих проблемних питань з якими громадяни звернулися на 
«Гарячу лінію» та не були вирішені,  і на даний час знаходяться на контролі органів місцевого самоврядування. 
        Як повідомляє прес-служба офіційного Кіровоградського сайту : « …Зараз проходить активний аудит роботи лінії, її фахівців, а також стану реагування на скарги і звернення громадян як в цілому служб, так і окремих чиновників. 
- Не всі чиновники повертаються до людей обличчям, не всі хочуть займатися вирішенням проблем, з якими звертаються жителі області, - констатував голова облдержадміністрації і додав, що оновлення роботи «Гарячої лінії» може потягнути за собою і кадрові рішення».
Голова облдержадміністрації С.Ларін проінформував про підсумки співбесід, які провели із керівниками райдержадміністрацій співголови комісії з контролю за виконанням програми «Центральний регіон-2015» Віктор Серпокрилов та Олександр Шаталов.
Після своєрідної презентації "перезавантаження" обласної програми з'ясувалося, що у переважній більшості районів, де програма була розроблена якісно, й результат виконання очікується на 100%. Крім того, у районних частинах програми майже всюди внесено низку важливих доповнень, що стосуються створення нових робочих місць, нових переробних підприємств та реалізації інвестиційних проектів.
- Зміни у програмі наблизять область до головної мети – перетворити Кіровоградщину на один із передових регіонів – і за якістю життя, і за рівнем переробки, - підкреслив Сергій Ларін.
Голова облдержадміністрації звернувся до керівників територій з вимогою: що обіцяли, те й виконали. Аби мешканці у найвіддаленішому населеному пункті відчували кроки влади у створенні комфортного життя.
Втім, проаналізувавши окремі сегменти програми по галузях, з'ясувалося, що не все так райдужно. Тому і виникла необхідність провести співбесіди по ключових напрямках програми "Центральний регіон-2015" з начальниками структурних підрозділів облдержадміністрації.
- Попереджаю всіх начальників управлінь – для вас це буде своєрідний тест на професійну придатність, - зауважив Сергій Ларін. - Я буду спілкуватися з кожним по вашому сегменту і запитувати, через які заходи чи проекти реалізується те чи інше завдання.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 758 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты