Четвер, 02.05.2024, 04:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 28 » Операція «Стоп, радон!»
08:14
Операція «Стоп, радон!»
 
12         27 березня 2012 року відбулася зустріч міського голови І.Крижановського з педагогічним колективом дошкільного навчального закладу № 3 по питанню проведення практичного етапу антирадонової кампанії – встановлення спеціальних датчиків у соціальних закладах: школах, дитячих садках, лікарнях. 
Зустрічаючись з колективом даного закладу, міський голова докладно розповів доцільність проведення акції. Протягом місяця вимірювався рівень газу радону у приміщенні цього закладу. Особливо наголошував на тому, що встановлені датчики нічого не випромінюють і жодним чином не загрожують здоров’ю людини. Вони лише накопичують інформацію про стан повітря.
 
12          На даний час датчик відправлено до Києва, де інформацію розшифрують спеціалісти інституту Марзєєва. Орієнтовно в червні результати проведеного дослідження обговорюватимуться на міжнародній конференції в Кіровограді, під час якої, власне, й планується розробити першочергові заходи по убезпеченню населення від радонових впливів.
Це – нормальний проект, покликаний залучати жителів міста – від малого до великого – до здорового способу життя. Не треба багато, щоб убезпечити своє життя від радону: елементарно – щодня провітрювати приміщення і робити вологе прибирання, - наголосив Ігор Борисович.
Також під час зустрічі міський голова зупинився на роз'ясненні суті та пріоритетів соціально-економічних реформ у державі, зокрема реформі житлово-комунального господарства, розвитку фінансового сектору та реформи міжбюджетних відносин, реформи системи освіти.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 754 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты