Середа, 24.04.2024, 20:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Серпень » 10 » Операцію «Нічне місто» - проводять правоохоронці на території регіону
09:35
Операцію «Нічне місто» - проводять правоохоронці на території регіону
12
З метою посилення протидії злочинам проти моральності на території обслуговування Знам’янського міського відділу міліції з 27 липня по 14 серпня 2015 року проводиться оперативно-профілактична операція «Нічне місто».

Метою даної операціє є виявлення і документування протиправної діяльності злочинних груп і окремих осіб, причетних до створення або утримання місць розпусти, звідництва, сутенерства, увезення, виготовлення і розповсюдження порнографічних предметів, вуличної проституції.

У ході проведення заходів заплановано провести перевірку законних підстав роботи закладів  відпочинку у нічний час доби на предмет збуту слабоалкогольних напоїв неповнолітнім; а також здійснити перевірку місць збору осіб, які систематично порушують громадський спокій та порядок, зловживають спиртними напоями, ведуть антигромадський спосіб життя.

Шановні мешканці міста Знам’янка  та району, якщо Вам відомі факти про скоєння злочинів проти моральності, честі та гідності громадян звертайтеся за телефоном (05233) 2-20-94, 102, або за адресою місто: Знам’янка, вулиця Київська 25. 


Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 785 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты