Вівторок, 07.05.2024, 23:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 26 » Організовано зворотній зв’язок комунального підприємства «Знам’янська ЖЕК №1» з головами та секретарями будинкових комітетів
12:55
Організовано зворотній зв’язок комунального підприємства «Знам’янська ЖЕК №1» з головами та секретарями будинкових комітетів
 
12         За інформацією керівника комунального підприємства «Знам’янська ЖЕК №1» Дегтяря Едуарда Григоровича, даним комунальним підприємством організовано зворотній зв’язок з головами та секретарями будинкових комітетів. Згідно затвердженого графіка перша така зустріч відбулася 25 лютого з головою квартального комітету № 1 Пастух К.К. та секретарями будинкових комітетів Косовим О.С., Красовим К.В., Холодновою Ф.Г., Строгановою Г.М., де обговорювалися проблеми поточного ремонту житлового фонду, якість і своєчасність його виконання. В свою чергу керівництво підприємства звернулося з проханням сприяти погашенню заборгованості та поточної оплати за послуги, що надає підприємство мешканцям житлових будинків, тому що існує прямий зв’язок між оплатою та якістю виконаних робіт працівниками ЖЕКу.
Подібні зустрічі проводитимуться працівниками ЖЕКу з усіма головами та секретарями будинкових комітетів, що в результаті повинно дати позитивний ефект.
Метою цих зустрічей є інформування населення про виконану роботу комунальним підприємством «Знам’янська ЖЕК №1» та ознайомлення з проблемами, які існують при виконанні ремонтних робіт житлового фонду. Також керівництво підприємства сподівається на підтримку і порозуміння мешканців багатоповерхових будинків. Адже тільки загальними зусиллями можливо змінити ситуацію в сфері житлово-комунального господарства міста.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 646 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты