Середа, 03.07.2024, 06:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 32
Гостей: 32
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 9 » ОСББ-відповідальний власник будинку. Досягнення та проблеми. Умови та перспективи впровадження енергоефективних заходів
11:37
ОСББ-відповідальний власник будинку. Досягнення та проблеми. Умови та перспективи впровадження енергоефективних заходів
 
12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський взяв участь у  засіданні круглого столу на тему: «ОСББ-відповідальний власник будинку. Досягнення та проблеми. Умови та перспективи впровадження енергоефективних заходів».

Провела  засідання голова  постійної комісії з питань архітектури, будівництва, регулювання   земельних відносин та комунальної власності громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради Клименко Н.М.(голова правління ОСББ «Толстого»).

У ході засідання обговорювались наступні питання: ОСББ-ефективний власник будинку;  програма сприяння та створенню ОСББ в м.Знам’янка; обговорення досягнень та проблем ОСББ у місті; ознайомлення з кредитними програмами для ОСББ (Укргазбанк).

Голова зборів  Клименко Н. проінформувала присутніх про участь у  Форумі енергоефективного партнерства, що проходив в Києві 22 травня поточного року. Зазначила, що ОСББ - це єдина реформа в житлово комунальному господарстві. Але,нажаль,без розуміння та підтримки з боку міської влади ОСББ дуже важко існувати і розвиватися. Наталія Миколаївна висловила сподівання щодо  співпраці  між ОСББ та міською владою у відродженні житлового фонду нашого міста.    
 
12
Начальник управління містобудування архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєва Л. О. проінформувала про хід виконання Програми сприяння та створенню ОСББ в м. Знам’янка. Зазначила, що наше місто є одним із лідерів в області з успішного впровадження ОСББ. Станом на 1 червня поточного року у місті створено 37 ОСББ.  Міська влада співпрацює з головами об’єднань, що сприяє розвитку ОСББ.   Проводяться щорічні конкурси «Краще ОСББ», переможці отримують кошти на проведення ремонтів.

Голова ОСББ «Зоряний» Ткаченко Н.В. розповіла присутнім про поїздку до Києва на  Форум енергоефективного партнерства. Від Кіровоградської області у Форумі взяли участь голови ОСББ Ткаченко Н.М. та Клименко Н.М.  

Голова ОСББ «Толстого» Клименко Н.М. висловила побажання , що дуже хотіла б, щоб наше місто було лідером в області не тільки по кількості ОСББ, а й по проведенню капітальних ремонтів у будинках, де створені ОСББ,  та по впровадженню енергозберігаючих заходів, щоб у наступному році на Форумі енергоефективності наш регіон ставили в приклад іншим.
 
Міський голова  зауважив, що міська влада відкрита до співпраці з ОСББ міста. Але, враховуючи обмежені фінансові можливості міського бюджету, немає можливості фінансувати всі ремонтні роботи. Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, юридичний відділ міськвиконкому готові надавати консультації та юридичну допомогу.   
 
У зустрічі взяли участь: начальники управлінь та відділів міськвиконкому, керівники комунальних підприємств, члени громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, голови ОСББ.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1068 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.2/10

Кировоград: новости и сайты