П`ятниця, 26.04.2024, 09:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 2 » Осіннє різнобарв'я
17:13
Осіннє різнобарв'я
 
12          Вона зазирнула у вікно і здригнулася у якомусь дивному передчутті, що промайнуло, немов блискавка і непомітним серпанком огорнула усе навколо та застигла у безмежному просторі ледь-ледь-помітною тінню. Здавалося, що зараз дмухне стрімким потоком прохолоди вітерець та легкою долонею схопить, здійме у вихорі танцю останні пожовклі промені сонця, які теплим багрянцем вкрили стомлену спекотним літом землю.    
12            Погляд благав лише на мить зупинитись, затримати плин часу та повернути хвилини золотого сну. Хто вона, ця таємнича незнайомка, яка так ніжно та по-дівочому тривожно споглядає за таємничими рухами , безтурботними грайливими посмішками та принадними рисами облич. Так, напевно це саме вона – панянка Осінь.     
12             Лише вона, відпускаючи у останній танок життя мереживо лісів, полів та садів, огортає усіх приємним теплом Бабиного літа і поступається місцем іншим порам року.
Саме з нагоди прощання з осінніми днями у НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» заступником директора з виховної роботи Маслюковою В.В та педагогами - організаторами Неводничою І.С. ,Поповою Т.М у співпраці з класними керівниками 5-11 класів було організовано та проведено конкурсно-розважальні програми для учнів різних шкільних ланок.
20 жовтня для учнів 5-8 класів відбулося свято під назвою «Осіннє різнобарв’я», в якому учні виявили творчі здібності та вміння володіти собою на сцені, майстерність виконання поставлених завдань, що мали на меті виявити креативний підхід кожної учасниці. Дівчата досконало, як на свій вік, володіють знаннями зі світу Моди, підтвердженням чому було вправне дефіле у осінньому вбранні. Треба також наголосити й на тому, як неординарно підійшли учасниці, за підтримки своїх однокласників, до створення квіткових композицій (одне із завдань конкурсної програми) та до виготовлення стіннівок.
Сповненим позитивних вражень та бурхливих емоцій виявився день 21 жовтня, який назавжди запам’ятається учням 9-11 класів.   
12           Неупереджена суддівська колегія була настільки здивована талановитістю, винахідливістю, майстерністю та вправністю володіння різними жанрами ,що навіть прокоментувала своє суддівство у програмі як «Суцільну муку», адже «Як можна обирати найкращого серед найкращих?». Та це і не дивно, адже обдарованість учнів НВК виявилася у різноманітних театральних постановках, декламуванні поезій, пісенному жанрі та у хореографічній майстерності. Родзинкою програми став виступ вокально-інструментального колективу «Екліпс» під керівництвом Віталія Куликова.    
12          Побачене та почуте знову і знову стало підтвердженням того, що учнівський колектив ліцею є по-справжньому майстрами слова і багатоликого таланту, просто приємними дівчатами й хлопцями, здатними розділити свою майстерність, щирість сердець та теплоту посмішок з усіма, адже,готуючись до свята під назвою «Осінній вернісаж» кожен з них вкладав часточку своєї, ще по-дитячому щирої душі, до конкурсу.
   
12          Тож можемо пишатися нашими вихованцями, які є гідним майбутнім для своєї держави.

Маслюкова Вікторія,
заступник директора з виховної роботи,
педагоги-організатори Тетяна Попова і
Інна Неводнича

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 960 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты