Четвер, 02.05.2024, 23:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 12 » Осінні забави
13:17
Осінні забави
 
12         
Осінні барви розлилися
По зрошеній дощем землі.
І свій останній вальс казковий
Танцюють листя золоті…

Поволі падає золоте листя і вкриває землю розкішним, пухнастим килимом, у якому ніби загубилися ніжні дитячі посмішки. Осінній вітерець грайливо підіймає різнобарвне листячко. Осінь дарує всім останні поцілунки ще теплого сонечка. Саме в таку гарну пору року, коли природа щедро ділиться своїми дарами, проходить міський конкурс «Осінні забави », якій вже став одним із традиційних конкурсів для учнів 4 класів загальноосвітніх шкіл міста.   
12 Кожна нація, кожен народ, кожна країна має свої звичаї, обряди та традиції, що виробилися протягом багатьох століть, освячені часом і перевірені життєвим досвідом. . Здається ніяка інша країна світу не може порівнятися з Україною кількістю та красою традицій і звичок, які створили культуру і побут української нації. І дуже важливо, щоб наші діти виховувались в атмосфері національної культури. Для цього і потрібні такі конкурси, як «Осінні забави».
11 жовтня всі учасники конкурсу і гості Будинку дитячої та юнацької творчості мали змогу повернутися в ті часи, коли Україна пишалась своїми козаками та найгарнішими дівчатами – українками, та відчути дух української культури.
Учасниками конкурсу стали учні 4 класів, дівчинка та хлопчик з кожної школи. Всі діти, без виключення, достойно представили свій навчальний заклад у наступних номінаціях: привітання «Я –дитина козацького роду», «Осіння композиція», « Історична розминка», «Мій талант». Гарнюні, мов квіточки, дівчата, вправні хлопці – козаки продемонстрували неабиякі таланти у танцях, співах, декламуванні віршів, створенні композицій з квітів, листя та дарів Знам’янської осені. Що вже й казати про гарні малюнки, вироби з бісеру, манки, солоного тіста, вироби на склі, створені конкурсантами власноруч!    
12Незабутнім це дійство стало для наших маленьких учасників, їхніх батьків і вчителів, адже всі вони старанно готувалися до конкурсу, до боротьби за перемогу. Найкраще вбрання, привітання, природна композиція – це справа нелегка! Але всі учасники виконали програму на 12 балів. 
Для вболівальників «Осінні забави» стали святом, на якому вони спілкувались з однолітками, вболівали за «своїх», підтримували їх оплесками та веселими «кричалками».
Нелегким завданням для журі було оцінити кожного конкурсанта. Саме вони мали обрати найкращих із кращих у той час, як всі діти заслуговували на перемогу. 
12Та конкурс є конкурс! І умови змінювати неможна! Але всі конкурсанти залишились задоволеними, адже кожний отримав призове місце в різних номінаціях.
Ми, представники навчально-виховного комплексу, звичайно, пишаємось своїми переможцями. Це учні 4-А класу Поліна Гаврилюк і Юрій Корень, які посіли почесне І місце у номінації « Привітання «Я – дитина козацького роду». Дякуємо Поліні і Юрі за прикладені зусилля, сміливість! Велика подяка їхнім батькам і класному керівникові Сінокоп Світлані Юріївні за допомогу у підготовці до конкурсу та велику підтримку. Бажаємо дітям подальших перемог і успіхів! Своїми талантами, спритністю, винахідливістю, бажанням здобути перемогу учасники довели, що «Козацькому роду – нема переводу».
Так тримати!

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1420 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты