Четвер, 28.03.2024, 20:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 30 » Сергій Кліпацький передав свою грошову премію для оснащення палати інтенсивної терапії у міській лікарні
15:30
Сергій Кліпацький передав свою грошову премію для оснащення палати інтенсивної терапії у міській лікарні
12
На минулій сесії обласної ради сталася доволі приємна подія. За вагомий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток Кіровоградської області, впровадження новітніх технологій і форм господарювання, та з нагоди відзначення 24-ї річниці незалежності України голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко і голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко вручили  Почесну відзнаку Кіровоградської області "Честь і слава Кіровоградщини", депутату обласної ради, генеральному директору ТОВ "ГЕОІД", голові громадської організації "Знам'янська міська Спілка підприємців" - Кліпацькому Сергію Вікторовичу. Разом з відзнакою до нагороди додавалась і грошова винагорода, яку Сергій Вікторович пообіцяв передати на потреби Знам’янської міської лікарні ім. А.В. Лисенка.

12
І вже наступного дня, Сергій Вікторович зустрівся з трудовим колективом міської лікарні, де передав в.о. головного лікаря Полєжай Л.Б. отриману грошову винагороду, як благодійний внесок.

Звертаючись до присутніх Сергій Вікторович сказав, що він розуміє наскільки зараз складна ситуація у лікарні, яка тільки починає своє становлення. Також додав, що ця його допомога далеко не остання. На завершення зустрічі в.о. головного лікаря Полєжай Л.Б. подякувала Сергію Вікторовичу за допомогу та запевнила, що отримані кошти будуть направлені на оснащення палати інтенсивної терапії.
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 953 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.3/15

Кировоград: новости и сайты