Понеділок, 22.07.2024, 15:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 144
Гостей: 144
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 5 » Основними принципами взаємодії між міською владою та національними громадами міста повинна бути взаємодопомога і взаєморозуміння
15:31
Основними принципами взаємодії між міською владою та національними громадами міста повинна бути взаємодопомога і взаєморозуміння
  
12
У залі засідань виконавчого комітету Знам’янської міської ради відбулося засідання круглого столу «Єдина родина в центрі України». Участь у заході прийняли : Знам’янська міська організація Червоного Хреста (гол.Котинська Т.С.), Знам’янська міська спілка ветеранів війни в Афганістані (гол.Фесун М.С.), громадська організація товариства ромів міста Знам’янки „Амарі Бахт”, Знам’янський міський «Інформаційно-освітній жіночий клуб» (гол.Колісніченко М.В.), Знам’янська міська організація «Знам’янський прес-клуб» (гол. Колєнченко Н.І.), Знам’янська міська молодіжна організація «Фундація Регіональних Ініціатив» (гол. Маслюкова В.В.), правозахисна дитячо-молодіжна громадська організація «Оберіг» (гол.Замковий В.Л.).
  
12
 З вступним словом до присутніх звернувся міський голова І.Крижановський :«З метою реалізації у місті завдань Президента України щодо забезпечення міжнаціональної злагоди, миру та порозуміння, захисту національних меншин від проявів дискримінації та дій, спрямованих на створення міжетнічної ворожнечі в місті Знам’янка здійснюється постійний контроль щодо виконання законів, указів Президента України та рішень Уряду, спрямованих на підтримку діяльності, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин». 

«Ми маємо пам’ятати»,- підкреслив міський голова , що Президент України Віктор Федорович Янукович на чільне місце ставить зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин.
 
12
Основними принципами взаємодії між міською владою та національними громадами міста повинна бути взаємодопомога і взаєморозуміння, постійний конструктивний діалог, зміцнення і розвиток міжнаціональної злагоди в місті
Зважаючи на все вищезазначене сьогодні ми проводимо круглий стіл «Єдина родина в центрі України». Метою якого є забезпечення подальшої гармонізації міжетнічних відносин в місті ».
  
12
По питанню реалізації у регіонах завдань Президента України щодо зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин інформувала головний спеціаліст юридичного відділу Буріко Олена Анатоліївна, яка зазначали, що сформована за роки незалежності України політико – правова база створила надійне підґрунтя для гармонійного поєднання інтересів усіх національних меншин нашої держави, рівних умов для їхньої активної участі в державотворчих процесах та дружнього існування з корінним населенням України. 
12
Державна етнонаціональна політика України забезпечує однакові можливості для всіх громадян держави в економічній, соціальній, політичній та культурній сферах суспільства, незалежно від ознак раси, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, мовних та інших ознак.
 
12
Присутні, під час проведення засідання круглого столу, мали можливість переглянути слайд - презентацію «Єдина родина в центрі України» , підготовлену відділом інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю, детально ознайомитись зі складом населення, мови, освіти, релігії та культурного життя національних меншин міста Знам’янки.

Погляд приваблювали яскраві костюми національних меншин нашого регіону, які демонстрували вихованці зразкового дитячого танцювального колективу «Веселка», керівник Тетяна Часник.
 
Захоплення у присутніх викликала дегустація національних блюд, представників різних національностей , проживаючих на території міста, до якої гостинно запросили організатори круглого столу.

 
 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1080 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты