Понеділок, 06.05.2024, 02:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 18 » Особлива увага на проблему заміни газових котлів
18:41
Особлива увага на проблему заміни газових котлів
12        Міський голова Ігор Борисович Крижановський взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді, яку проводив Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександр Аліпов.
На нараді піднімалось одне із проблемних питань - початок опалювального сезону.
Як повідомляє прес-служба Кіровоградської облдержадміністрації,заступник голови облдержадміністрації Сергій Яременко під час наради прозвітував про вчасно розпочатий опалювальний сезон на Кіровоградщині. Зокрема, він проінформував, що усі котельні області уже розпочали свою роботу. Також, за словами Сергія Яременка, стовідсотково забезпечені теплом дошкільні навчальні заклади області та лікарні.
Після того, як заступники голів облдержадміністрацій усіх регіонів України прозвітували про те, як розпочався опалювальний сезон на їхніх територіях, Сергій Яременко у селекторній студії ВАТ "Укртелеком", провів імпровізовану нараду із присутніми представниками ВАТ "Кіровоградоблгаз" та місцевого самоврядування Кіровограда, Знам'янки, Світловодська й Олександрії. Є незначні проблеми із теплопостачанням житлових будинків у Світловодську та Олександрії, що пов’язані із "поривами" тепломереж.
Лише у Знам'янці немає жодних проблем із теплопостачанням житлових будинків – запевнив Ігор Крижановський, міський голова Знам'янки.
Окремо Сергій Яременко особливу увагу звернув на проблему заміни газових котлів, термін експлуатації яких добіг кінця, для малозабезпечених, соціально незахищених жителів області. Він нагадав, що це питання в центрі уваги і голови облдержадміністрації Сергія Ларіна.
Заступник голови облдержадміністрації поставив завдання перед присутніми представниками "Кіровоградоблгаз" довести до відома їхньому керівництву про нагальну потребу співпраці із місцевим самоврядуванням з тим, аби спільними зусиллями вирішити питання відновлення роботи газових котлів для більш ніж 4 тисяч жителів області. Сергій Яременко чітко дав зрозуміти, що пояснення на кшталт того, що облгаз не має достатньо власних коштів, аби провести заміну газових приладів для населення за спеціальною системою розрахунку, подібною до кредитування, чи надання товару або послуги у розстрочку, його не влаштовує. Сергій Яременко доручив керівникам обласного центру і міст обласного підпорядкування провести спільну нараду із "Кіровоградоблгазом", в ході якої має бути відпрацьований єдиний алгоритм вирішення проблеми

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 751 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты