П`ятниця, 17.05.2024, 07:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 9 » Особливе свято Перемоги
17:49
Особливе свято Перемоги
 
12         З кожним роком ветеранів Великої Вітчизняної війни в Україні, як і на Знам'янщині стає дедалі менше. Травневі свята для них особливі. Саме в цей час вони отримують привітання та можливість ще раз вдягнути свої мундири з орденами та медалями.  
Особливе свято Перемоги для Івана Семеновича Москвіна, який саме 9 травня відзначає своє 90-річчя. Іван Семенович пройшов фронтовими стежками, сповна відчувши воєнне лихоліття.
На жаль, через стан здоров’я Іван Семенович не зміг приїхати на урочистий мітинг. Тож, міський голова Ігор Борисович Крижановський, голова міської організації ветеранів України Ганна Олексіївна Бабійчук привітали ювіляра, ветерана Великої Вітчизняної війни за місцем проживання. Вони вручили йому Почесну грамоту , пам’ятну адресу та медаль " З добром до людей".
Протягом всієї війни Іван Москвін перебував на передовій. Каже, доводилось брати участь у багатьох військових операціях. І зізнається, тоді у всіх воїнів було лише три бажання – перемогти, відігрітись та виспатись на зручному ліжку.
Найбільшим бажанням Івана Москвіна у цей день виявилось прагнення, щоб таким колом ще не раз довелося відсвяткувати день Великої Перемоги.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 850 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты