Середа, 01.05.2024, 16:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 28 » Оздоровча кампанія у Знам’янці – стартувала!
15:42
Оздоровча кампанія у Знам’янці – стартувала!
 
12         Літні канікули у школярів – період зміцнення їхнього здоров’я, загартування, духовного збагачення, пора яскравих вражень, творчості, пізнання світу.
А тому вся увага міської влади спрямована сьогодні на реалізацію одного із найважливіших стратегічних завдань нашої держави в забезпеченні соціального захисту дитинства – реалізацію права дитини на оздоровлення та відпочинок.
12         Відповідно до нових соціальних ініціатив Президента України « Діти – наше майбутнє», розпорядження голови Кіровоградської облдержадміністрації А.Ніколаєнка "Про стан підготовки до проведення в області оздоровчої кампанії 2013 року", на виконання міської Програми оздоровлення і відпочинку дітей на 2009-2013 роки у Знам’янці розпочалася літня оздоровча кампанія 2013 року.
12         Оздоровчими послугами планується охопити біля 60 відсотків дітей. Відтак близько 500 дітей різних категорій буде охоплено відпочинком на пришкільних майданчиках - «Перлинка» на базі ЗШ № 3, «Сонечко» на базі ЗШ №1, «Веселка» на базі ЗШ №4, «Спартак» на базі ЗШ №6 та у таборі «Фестивальний» на базі БДЮТД. На відпочинок дітей у вказаних закладах з міського бюджету виділено 100 тис. грн. Близько 400 дітей різних категорій передбачається оздоровити у стаціонарних таборах України та Кіровоградської області, залучивши кошти підприємств, установ, профспілкових організацій, Фонду соціального страхування та батьків.
12         28 травня 2013 року при загальноосвітніх закладах міста відбулося відкриття пришкільних таборів, яке стало святом для малечі: кульки, художні номери, малюнки на асфальті, урочисті лінійки та шановані гості.
 
12          Гостями свята були міський голова Ігор Крижановський та секретар міської ради Андрій Тесленко, які привітали дітей з початком літніх канікул, побажали школярам здоров’я, гарного відпочинку та нових вражень. Секретар міської ради, голова міської партійної організації Партії Регіонів А.Тесленко вручив дітлахам спортивно-ігровий інвентар для організації дозвілля у період літнього відпочинку. Після урочистостей діти показали свої таланти під час концерту.
12         Літній період дуже короткий, і його необхідно зробити максимально цікавим для дітей. Тож закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.  
12         
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 796 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/1

Кировоград: новости и сайты