Неділя, 05.05.2024, 06:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 22 » Оздоровлення дітей в літній період 2014 року
15:23
Оздоровлення дітей в літній період 2014 року
  
12
В залі засідань міськвиконкому відділом молоді та спорту була проведена нарада з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2014 року. На нараду було запрошено головного спеціаліста Знам’янської міжрайонної виконавчої дирекції Кіровоградського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Т.О.Яценко, представників підприємств та організацій міста, відповідальних за кадрову та профспілкову роботу.

Головний спеціаліст відділу молоді та спорту Сугарей А.О., посилаючись на розпорядження голови облдержадміністрації та рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради розповів присутнім про необхідність проведення організаційних заходів щодо проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку.

Яценко Т.О. надав інформацію щодо таборів оздоровлення і відпочинку в області. Під час наради обговорювались питання початку роботи таборів з денним перебуванням дітей, можливості використання коштів Фонду для часткової оплати путівок та інші.

За результатом наради дано доручення керівникам бюджетних установ міста провести широку роз’яснювальну роботу серед своїх працівників щодо можливості оздоровлення дітей за рахунок путівок Фонду.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 772 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты