Неділя, 05.05.2024, 14:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 19 » Реформування житлово-комунального господарства в містах та районах області
18:25
Реформування житлово-комунального господарства в містах та районах області
 
12         19 жовтня 2011 року перший заступник міського голови В.Джулай, начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Н. Брунцвік взяли участь у нараді, яку проводив заступник голови облдержадміністрації С.Яременко щодо подальшого реформування житлово-комунального господарства в містах та районах області, а саме прискорення створення та роботи об'єднань співвласників багатоквартирних житлових будинків.
Сергій Яременко наголосив, що створення в Україні ефективного власника житла є одним із напрямків реформування житлово-комунальної галузі. А підвищити якість управління житлом дозволить створення ОСББ.
Створення ОСББ надає низку переваг, а саме: будинок знаходиться у власності жителів. За рахунок внесків, які мешканці щомісяця сплачують за утримання будинку, можна вирішити низку нагальних питань. При чому розміри внесків в окремих випадках значно менші від оплати послуг, що надають КРЕПи. Відтак, жителі багатоквартирних будинків власними силами ремонтують покрівлі, ліфти, освітлення, наводять лад у дворі тощо. Разом з тим, керівники ОСББ потребують державної підтримки, яка останнім часом відсутня.
На завершення засідання Сергій Яременко зазначив, що при облдержадміністрації незабаром буде створена спеціальна комісія з питань створення ОСББ, до складу якої ввійдуть представники органів місцевого самоврядування та керівники об'єднань. Комісія розглядатиме проблемні питання та шляхи їх вирішення, вивчатиме успішний досвід діяльності ОСББ. Також заступник голови облдержадміністрації наголосив на необхідності проведення для керівників ОСББ навчання з питання реєстрації та подальшого юридичного супроводу управління будинками, а також проведення на місцях фахової роз’яснювальної кампанії.
На нараді відмічено позитивний досвід з даного питання міста Знам'янка. Протягом грудня 2010 – жовтня 2011 року у нашому місті створено 5 таких об'єднань.
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 782 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты