Субота, 20.04.2024, 14:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 8 » Пам’ятаємо. Перемагаємо.
19:37
Пам’ятаємо. Перемагаємо.
12
   В міському Палаці культури відбувся концерт, присвячений Дню пам’яті, примирення та річниці Перемоги у Другій світовій війні. 
   На переконання організаторів концерту це є найдорожче свято для кожного, адже немає жодної родини, якої б не торкнулися біль та смуток воєнного лихоліття. 
    З вітальною промовою виступив міський голова Крижановський І.Б., який зазначив важливість збереження пам’яті про тих, хто своїм героїзмом та ціною свого життя відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі.
  Протягом двох годин для ветеранів війни та глядачів звучали пісні та мелодії, які підтримували бойовий дух у ті тяжкі воєнні часи, а сучасні композиції, танцювальні номери та театралізована постановка особливо яскраво перенесла емоції від повсякденності в стан шани та вдячності за безсмертний подвиг старшого покоління.
   В концертній програмі брали участь:cолісти МПК В. Зіньковська, Р. Павловський; духовий оркестр МПК, кер. В. Ярмиш; хор «Ветиран» МПК, кер. заслужений працівник культури 
12
України Є. Мельниченко; народний аматорський ансамбль української пісні і танцю «Барвінок», кер. заслужений працівник культури України Є. Мельниченко; зразковий аматорський танцювальний колектив «Веселка» МПК, кер. Т. Часник; колектив бального танцю «Грація» МПК, кер. В. Кондратюк; вокальний колектив «Юність»ЗОШ№7, кер. Т. Машковська; вихованка ЦДЮТ М. Петренко.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 966 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 4.2/5

Кировоград: новости и сайты