П`ятниця, 03.05.2024, 01:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 10 » Пам’яті Героя!
16:43
Пам’яті Героя!
 
12
Суботнього сонячного дня біля Міського Палацу культури чимало містян долучились до фестивалю «Коло друзів», охоче беручи участь у різних конкурсах, флешмобах, вікторинах, квестах. Із завмиранням серця вони слухали пісні, що звучали зі сцени, щирими аплодисментами підтримуючи юних артистів.

Організаторами заходу виступили Регіональний благодійний фонд «Відкрита Україна» та Спілка вірмен України в Кіровоградській області. Головним завданням фестивалю стало привернення уваги громадян до розвитку патріотичного виховання та вшанування пам'яті загиблого знам’янчанина Віктора Голого.
 
12
На запрошення відділу культури і туризму прийняти участь у фестивалі відгукнувся і Кіровоградський обласний художній музей, співробітниками якого було презентовано ініційований та підготовлений ними виставковий проект «Герої не вмирають!». 

Мета  проекту - вшанування пам’яті бійця 42-го батальйону територіальної оборони, колишнього методиста Знам’янського міського краєзнавчого музею Віктора Голого, який загинув 28 серпня 2014 року під час проведення антитерористичної операції на сході України. Громаді Знам’янки було презентовано фото роботи із зображенням миттєвостей професійної діяльності, військової служби та сімейні світлини Віктора Голого.
 

Категорія: Новини культури | Переглядів: 870 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты