Субота, 18.05.2024, 12:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 23 » Перехід міста на автономні системи опалення - сьогодення
08:05
Перехід міста на автономні системи опалення - сьогодення
 
12         18 лютого 2011 року було прийнято рішення міської ради №137 «Про затвердження Програми завершення переходу міста на автономні системи опалення на 2011-2014 р.р.». На сьогоднішній день триває ліквідація Знам’янського комунального підприємства теплових мереж, в процесі якої в квітні 2012 році було виведено з експлуатації котельню №1 та котельню №3, про що було письмово проінформовано Знам’янське управління по експлуатації газового господарства, яке запропонувало для забезпечення стабільного та безаварійного постачання природного газу споживачам у зимовий період починаючи з 2012 року, для переходу будинків (квартир) на індивідуальне опалення від природного газу, вирішити питання по заміні газопроводів – вводів (будинкових газопроводів) шляхом збільшення діаметрів (включаючи гідравлічний розрахунок цих мереж).
03.04.2012 року ЗУЕГГ направило лист до виконавчого комітету з орієнтовним переліком 52 житлових будинків міста, в яких необхідно провести даний вид робіт.
Орієнтовна вартість робіт по заміні газопроводів на збільшення діаметрів, надана Знам'янським УЕГГ, становить від 800 до 1200 тис. грн.
Враховуючи вищезазначене, ситуацію, яка склалася у місті після припинення робіт двох котелень - було розглянуто під час зустрічі голови правління ВАТ "Кіровоградгаз" Ященка Ігоря Ярославовича з міським головою Крижановським Ігорем Борисовичем, першим заступником міського голови Джулаєм Володимиром Олександровичем, начальником Знам'янського управління з експлуатації газового господарства Самаріним Федотом Васильовичем.
Проблема невідповідності діаметрів ввідних газопроводів, газопроводів вводів та внутрішньо будинкових газових стояків не дає можливості підключення квартир мешканців житлових будинків що планують облаштувати свої помешкання автономним опаленням і може призвести до припинення газопостачання будинків на початку опалювального сезону 2012-2013 років.
Під час зустрічі досягнуто домовленість щодо виконання гідравлічних розрахунків, виготовлення проектної та кошторисної документації по заміні газопроводів на фасадах житлових будинків. Керівництво міста звернулося з проханням оплатити виконання вищезазначених робіт з розстроченням платежу.
Наступна нарада відбудеться 30 травня 2012 року у м.Знам'янка для подальшої координації робіт з зазначеного питання.




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 701 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты