П`ятниця, 03.05.2024, 21:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 7 » Перехід на альтернативні види палива, запровадження енергоефективних технологій з енергозбереження - є стратегічним питанням
09:04
Перехід на альтернативні види палива, запровадження енергоефективних технологій з енергозбереження - є стратегічним питанням
 
12         06.06.2013 року у рамках реалізації стратегічних завдань Президента України з розвитку незалежної вітчизняної енергетики в цілому заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький А.А. провів нараду по питанню впровадження заходів з енергоефективності та альтернативних видів палива. У роботі наради взяли участь: начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам'янської міської ради Лаптєва Л.О., заступник начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лапіна Ю.А., керівники та директори закладів освіти, котельні яких працюють на твердому паливі.
12         Заруцький А.А. наголосив, що перехід на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження на сьогодні є стратегічним питанням. Запропонував керівниками закладів освіти проаналізувати стан котелень та котельного обладнання з метою їх подальшої модернізації; розглянути наявні проекти у сфері енергоефективності та можливість розробки нових для подальшого вирішення питання їх фінансування..
Під час наради обговорено питання впровадження на котельнях альтернативних видів палива, прикладом якого є котельня "Відділкової лікарні ст. Знам'янка" ДП "Одеська залізниця". Будівництво котельні було завершено в 2012 році, встановлено 3 котли на твердому паливі (2 з них – на пілетах, 1 – на вугіллі). Учасники наради відвідали приміщення котельні, ознайомилися із характеристикою встановлених котлів, та перевагами використання пілетів.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 907 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты