Вівторок, 30.04.2024, 22:48
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 29 » Перпективи розвитку закладів освіти міста у 2014 році
15:31
Перпективи розвитку закладів освіти міста у 2014 році
12Перший заступник міського голови Джулай Володимир Олександрович провів нараду керівників закладів освіти міста за участю начальника відділу освіти Попової Н.О. по питанню підведення підсумків роботи за 2013 рік та обговорення перспектив розвитку закладів освіти міста у поточному році.

Володимир Олександрович зазначив, що цього року на соціально-економічний розвиток міста ми отримали чотири мільйони цільової субвенції. Крім того, маємо такий же власний ресурс. Щодо цільової субвенції, то ми запропонували, а керівництво області нас підтримало, направити ці чотири мільйони на капітальний ремонт середніх шкіл і дитячих садочків. Основне, що робитиметься - це заміна вікон на енергозберігаючі. Адже більшість будівель споруджувалася в повоєнні роки, і ця столярка вже не витримує жодної критики. Ми і в попередні роки працювали в цьому напрямку. А в цьому році заміну вікон у школах повністю завершимо. За винятком школи №2, яка згодом перейде до школи №5. Із восьми дитячих садочків принаймні п’ять отримають нові вікна.

«Одним із пунктів нових соціальних ініціатив Президента України, спрямованих на дітей, є забезпечення доступу кожної дитини до позашкільної освіти та розвитку творчих здібностей дітей», - зазначив Володимир Олександрович.

Враховуючи соціальні ініціативи Президента України щодо розвитку позашкільної освіти, цього рокупланується проведення заходів, але вже за рахунок коштів бюджету розвитку міста. Розпочнемо капітальний ремонт Центру дитячої та юнацької творчості. Він багато років не ремонтувався, а його основному корпусу вже близько ста років.

Почнемо створювати нормальні умови й у приміщенні Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. В основному це стосується адміністративного блоку, роздягалень, душових. Але рік тільки починається, і якщо матимемо перевиконання бюджету, можливо, виконання робіт і по спортзалу.

Стосовно добудови нової школи у місті В.Джулай зазначив: «У нас є інформація керівництва області, що в цьому році буде виконано значний обсяг робіт. А в експлуатацію її планується ввести в 2015 році».
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 834 | Додав: Zagor | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты