Четвер, 28.03.2024, 19:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 22 » Перший чемпіонат міста з футзалу серед збірних команд шкіл (дівчата) м. Знам’янка
10:26
Перший чемпіонат міста з футзалу серед збірних команд шкіл (дівчата) м. Знам’янка
12
В рамках реалізації обласної програми  розвитку фізичної культури і спорту  в Кіровоградській області працівниками освіти міста впроваджується  програма вдосконалення ігрових форм та методів навчання і виховання учнів закладів освіти.    
            
У 2015/2016 навчальному році в рамках розвитку фізичної культури та спорту  перед спортсменами, вчителями фізичної культури, тренерами КДЮСШ, учнями закладів освіти, вболівальниками і шанувальниками футболу поставлено амбітне завдання проведення  на Знам’янщині І-го чемпіонату з футзалу серед найкращих збірних команд ЗНЗ.
                
12
Федерація футболу м. Знам’янка та спонсори  з ентузіазмом підтримали програму реформування фізичної культури та спорту в закладах освіти. Реалізація  державної політики у сфері зміцнення здоров’я школярів засобами фізичної культури та спорту, популяризація розвитку футболу у місті, активізація спортивної роботи серед шкільної молоді та  їх участь у  загальноміських спортивно-масових заходах сприяли залученню до цієї справи  як хлопців, так  і дівчат. До реалізації спортивного проекту залучилося керівництво КДЮСШ (директор Є.Гавришевський) та Голова Федерації Футболу в м.Знам’янка  тренер-викладач В.Лень.  На підставі наказу начальника відділу освіти Л.Грекової від 02 грудня 2015 року № 294 з 15 по 17 грудня в спортивному залі КДЮСШ проведено  І чемпіонат міста   з футзалу серед збірних команд шкіл (дівчата) м. Знам’янка. Змагання пройшли по коловій системі і показали наступні результати:

НВК– ЗШ № 7  7:0
ЗШ № 3– ЗШ № 6 3:1
НВК – ЗШ № 6  1:2
ЗШ № 3 -  ЗШ № 7  4:0
НВК-  ЗШ№ 3  2:2
ЗШ № 6 -  ЗШ № 7  4:3

12
В ході  спортивної боротьби було чимало гострих моментів біля воріт і на полі. Дівчата показали, що футбол може стати запорукою подальшої спортивної долі, а  також окреслили плани щодо формування  першої міської команди з фут залу (дівчата) у місті.

Суддівською колегією визначені результати  І  -го чемпіонату:  

І – ЗШ № 3, 
ІІ– ЗШ № 6,
ІІІ– НВК,
IV– ЗШ № 7.

Кращими гравцями були визнані: Безребра Єлізавета (кращий воротар ЗШ № 3), Колесник Вікторія (кращий захисник  НВК), Паутова Аліна (кращий бомбардир ЗШ № 3).
Також були проведені конкурси, в яких було виявлено переможців: в жонглюванні м’ячем першою  стала Павловська Анастасія (НВК), а в точності удару - Колесник Вікторія (НВК).

Переможці та призери були нагороджені медалями та дипломами. Освітяни   вітають переможців, дякують Федерації футболу за підтримку та розвиток футболу на Кіровоградській землі.


 

 
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1130 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты