Субота, 04.05.2024, 11:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 11 » Перший заступник міського голови В.Джулай провів зустріч з трудовим колективом локомотивного депо
13:33
Перший заступник міського голови В.Джулай провів зустріч з трудовим колективом локомотивного депо
 
12         Перший заступник міського голови, депутат Кіровоградської обласної ради Джулай Володимир Олександрович провів зустріч з трудовим колективом локомотивного депо. Він наголосив на важливості соціально-економічних реформ, започаткованих Президентом України Віктором Януковичем на 2010-2014 роки „Заможне суспільство – конкурентно-спроможна економіка, ефективна держава”. Було звернуто особливу увагу на регіональну та місцеву складові реформ. Основну увагу Володимир Олександрович акцентував на виконанні міської Програми "Центральний регіон - 2015" за 2011 рік та за січень-вересень 2012 року. Один із розділів програми спрямований на зміцнення промислового потенціалу міста. ТОВ «Геоід» завершило реалізацію інвестиційних проектів: «Будівництво 2-черги виробництва з реконструкцією та розширенням існуючих приміщень та будівель під розміщення заводу з виробництва метало пластикових виробів та нестандартних конструкцій»; ТОВ «Агро продукт» - «Будівництво складу по вул.. Мусоргського,17».
 
12          Зараз міська влада працює над одним із серйозних питань – це завершення переведення міста на автономне опалення. За кошти міського бюджету придбано 46 приладів опалення для автономного опалення для квартир малозабезпечених громадян.
Протягом поточного року проведено роботи по утриманню та поточному ремонту мереж зовнішнього освітлення на суму 99,9 тис.грн.
Володимир Олександрович розповів, що у поточному році виконано робіт по утриманню доріг і вулиць комунальної власності на суму 370,469 тис.грн.
 
12          У сфері «Освіти» виконуються роботи по покращенню умов навчання та матеріальної бази шкіл міста, отримано комп’ютерний клас для НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" та 45 парт бід Благодійного фонду "Рідний край".
В.Джулай відповів на запитання залізничників, які стосувалися ремонту поточного та капітального покриття вулиць міста.
У зустрічі взяв участь начальник Знам’янської дирекції залізничних перевезень, депутат Кіровоградської обласної ради Казанджій В.В.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 691 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты