П`ятниця, 19.04.2024, 17:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Лютий » 1 » Перший заступник міського голови В.Загородня зустрілася з активом Знам’янської міської громадської організації «Союз-Чорнобиль»
15:10
Перший заступник міського голови В.Загородня зустрілася з активом Знам’янської міської громадської організації «Союз-Чорнобиль»
12
Під час зустрічі обговорювалися питання стану медичного обслуговування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, надання фінансової підтримки громадській організації з міського бюджету у поточному році, проблемні питання діяльності громадської організації, зокрема, виділення приміщення. 

Станом на 01.01.2016 року на обліку в управлінні соціального захисту населення перебувають 348 осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. З них: I категорії – 54 особи, II категорії -127 осіб, III категорії – 87 осіб. 

Обсяг коштів з обласного бюджету, передбачених на забезпечення громадян постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи на пільгове медичне обслуговування на 2016 рік було збільшено, а саме:  з  01 лютого 2016  року ця сума складатиме  3910 грн. на місяць.

Серед питань, які обговорювали присутні – підготовка та проведення у місті заходів до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи. Голова громадської організації В.Школа розповів про заходи, які будуть проведені організацією до цього дня, звернувся з проханням включити до міського плану заходів пропозиції громадської організації «Союз-Чорнобиль».  

Присутні запропонували з метою виховання підростаючого покоління на прикладах самовідданості і жертовності учасників ліквідації  провести у загальноосвітніх та позашкільних закладах освіти та культури міста зустрічі з ліквідаторами.   

Валентина Загородня звернула увагу на необхідність активізації роботи організації,  спільного вирішення питань учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 859 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты