Четвер, 25.04.2024, 17:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Липень » 27 » Перший заступник міського голови Загородня В.Г. провела робочу нараду з начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету
07:21
Перший заступник міського голови Загородня В.Г. провела робочу нараду з начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету
12
Перший заступник міського голови Загородня В.Г. провела робочу нараду з начальниками управлінь та відділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Заступник начальника фінансового управління Лепетко О.М. проінформувала, що заробітна плата, енергоносії, медикаменти, харчування за I половину липня профінансовані в повному обсязі.

Начальник відділу культури та туризму Бабаєва С.М. проінформувала про проведення робіт з підготовки до опалювального сезону. Так зокрема, замінені вікна в музичній школі (21), ведуться роботи по відкосам. Підписані довідки на фінансування виготовлення технічної документації по опаленню в бібліотеках.  

В міському Палаці культури укладено договір на обслуговування зовнішнього газопроводу, повірені манометри, сигналізатори газу. Також перевірено димовентиляційний канал,  прибори обліку газу та проведено навчання з пожежної безпеки.

Начальник відділу молоді та спорту Ладожинська Р.А. зазначила, що в літній період оздоровлено 44 дитини, з них 16 за рахунок міського бюджету. За рахунок коштів залізничної профспілки оздоровлено 246 дітей. 662 дитини відпочили у пришкільних таборах відпочинку.
 
Заступник начальника відділу освіту Черкас Н.Л. зазначила, що з метою підготовки навчальних закладів міста до роботи у новому навчальному році та в опалювальний період 2016/2017 навчальних років, відділом освіти та керівниками  навчальних закладів міста проведено комплекс підготовчих заходів та ремонтних робіт з обстеження приміщень і споруд, ремонту електромереж закладів, стану утримання територій, підготовки тепломережі до безперебійної роботи у опалювальний період. Розпочато виконання робіт по заміні вікон у загальноосвітній школі    І-ІІІ ст. № 1 імені Т.Г. Шевченка, у ДНЗ № 6 «Сонечко», дитячо-юнацькій спортивній школі.  Ведуться підготовчі роботи по ремонту системи теплозабезпечення в ДНЗ № 6 «Сонечко». Також для забезпечення стабільного функціонування дошкільних навчальних закладів протягом першого півріччя придбано устаткування: 

замінено духові шафи в дошкільних навчальних закладах № 3 «Ромашка», № 8 «Світлячок», № 5 «Калинонька»;
придбано м’ясорубку в ДНЗ № 6 «Сонечко»;
придбано холодильник в ДНЗ № 7 «Козачок»; морозильні камери в № 5 «Калинонька», № 2 «Теремок»;
замінено пральну машинку в ДНЗ № 5 «Калинонька».

Адміністрацією закладів освіти та працівниками закладів організовується робота по завершенню поточних ремонтів навчальних кабінетів, класних  кімнат та коридорів, групових та ігрових кімнат, спортзалів, роздягалень, туалетів, їдалень, харчоблоків, бібліотек. Особлива увага приділяється виконанню ремонтних робіт у приміщеннях котелень на твердому паливі.

За підсумками наради перший заступник міського голови Загородня В.Г. наголосила на необхідності продовжувженні робіт по приведенню міста до належного санітарно-епідеміологічного стану та невідкладному завершенні роботи щодо перепризначенні житлових субсидій та забезпеченні в подальшому своєчасного їх перепризначення. Також Валентина Григорівна звернула увагу на забезпеченні підготовки закладів освіти, культури соціальної сфери до опалювального сезону 2616/2017 р.р..  Також було дано доручення відділу освіти щодо підготовки закладів освіти до роботи у новому навчальному році.

На завершення наради Валентина Григорівна дала доручення всім відповідним структурам міськвиконкому вжити необхідних заходів для забезпечення високого рівня проведення Дня міста Знам’янка.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 874 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/6

Кировоград: новости и сайты