Неділя, 05.05.2024, 23:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 27 » Перспективи розвитку дошкільної освіти в місті
14:51
Перспективи розвитку дошкільної освіти в місті
12         
Пріоритети та перспективи розвитку системи дошкільної освіти визначені Державною цільовою програмою розвитку дошкільної освіти на період до 2021 року, новими соціальними ініціативами Президента України В.Януковича «Діти-майбутнє України та Національним планом дій щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентно-спроможна економіка, ефективна держава».
Згідно соціальних ініціатив Президента України В.Януковича «Діти-майбутнє України» потрібно забезпечити місцями 85% дошкільнят, розширити мережу дошкільних навчальних закладів.
В місті для забезпечення дітей різними формами дошкільної освіти вводиться соціально-педагогічний патронат для дітей дошкільного віку, що виховуються в домашніх умовах. Буде надана кваліфікована консультаційна допомога батькам у вихованні малят. Успіху у вихованні та розвитку малят, майбутніх громадян нашої держави ми можемо досягти тільки завдяки спільній роботі дошкільного закладу з батьками.
Проведенню багатопланової, цільової, різноформатної роботи приділяє велику увагу Знам’янський виконавчий комітет та відділ освіти. Питання перспектив розвитку дошкільної освіти стоїть на порядку денному. В місті вирішується питання розширення мережі дошкільних навчальних закладів.
Виготовлено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію дошкільного навчального закладу № 7 «Козачок» корпус № 1 та корпус № 2, розроблену інститутом ПАТ «Кіровоградагропроект», яка на даний час проходить експертизу в ДП «Укрдержбудекспертиза» та 27.09.2013 року була презентована міським головою І.Крижановським та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцьким в дошкільному навчальному закладі № 7 «Козачок».
У разі виділення державних коштів на реконструкцію дошкільного навчального закладу № 7 «Козачок», до якого буде приєднано ІІ корпус на 90 місць, що дасть змогу охопити дошкільною освітою 85% відсотків дітей віком від 2-х до 6-ти років.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 927 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты