Четвер, 18.04.2024, 19:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 29 » Під час спільних рейдових перевірок у лісах рятувальники закликають дітей та дорослих до обережності з вогнем
07:11
Під час спільних рейдових перевірок у лісах рятувальники закликають дітей та дорослих до обережності з вогнем
12
Найближчими днями, за інформацією Укргідрометцентру, на Кіровоградщині утримається суха спекотна погода. А отже у лісах області та Знам’янщини очікується висока (4 класу) пожежна небезпека.

За таких умов підвищується ризик виникнення пожеж у лісових масивах, а також сухої рослинності на відкритих територіях. Звичайно, що сама по собі пожежа не виникне, її причиною найчастіше є людський фактор. 

Тому в цей період рятувальники, об’єднавши свої зусилля з лісівниками та правоохоронцями, спрямовують свої зусилля на посилення профілактичної роботи по запобіганню пожежам у екосистемах в Знам’янському районі.
12

У вихідні дні ця робота не припиняється, оскільки саме зараз у лісах найбільше відпочивальників. Впродовж 26,27 червня перевірки дотримання громадянами правил пожежної безпеки у лісах відбулись на території Богданівського, Дмитрівського та Знам′янського лісництва ДП «Чорноліський лісгосп». 

Учасники рейдів перевірили місця, де полюбляють відпочивати жителі району, поспілкувалися з громадянами, роз’яснили, як відпочивати, щоб не зашкодити зеленим насадженням, наголосили, що лісова пожежа – складне явище, яке важко контролювати, яке стрімко розвивається та змінює свій напрям, закликали пильнувати дітей та не допускати їх пустощів з вогнем, а також роздали листівки із правилами безпеки.

Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 774 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты