Неділя, 05.05.2024, 05:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 15 » Підбір персоналу та професійне навчання під замовлення роботодавців
08:20
Підбір персоналу та професійне навчання під замовлення роботодавців
12
   Під такою назвою в Знам’янському міськрайонному центрі зайнятості відбувся круглий стіл. Метою засідання круглого столу було забезпечити відбір претендентів із числа безробітних для укомплектування вакансій «кондитер», відповідно до вимог роботодавців, шляхом професійної підготовки та перепідготовки безробітних. На засідання круглого столу були запрошені представники навчального закладу Знам’янський професійний ліцей, який готує кваліфікованих працівників за професіями: кухар, кондитер.
Круглий стіл розпочався з вступної доповіді заступника директора Знам’янського міськрайонного центру зайнятості Полікарпової Л., у якій вона розповіла всім присутнім про потребу роботодавців у кваліфікованих кадрах. Служба зайнятості не залишається осторонь цієї проблеми. Ми створюємо механізм взаємодії Державної служби зайнятості та роботодавців. Мета цих дій - забезпечення кваліфікованими кадрами роботодавців нашого міста. Л.Полікарпова наголосила, що проблема не лише у кількості вакансій, а й у невідповідності можливостей претендентів тим вимогам, які роботодавці висувають для своїх вакансій. Це стосується спеціальних знань, необхідного досвіду, бажання самовдосконалюватися. Тому Знам’янський центр зайнятості активно працює у напрямку професійної підготовки та перепідготовки безробітних.
   Представник навчального закладу І. Дубровська розповіла про напрямки та навчальні програми, за якими готують кваліфікованих працівників за професією «кондитер», про умови проходження навчальної практики, представила фото та відео матеріали кондитерських виробів, які готують студенти закладу, роздала буклети присутнім. Представник навчального закладу закликала до активної співпраці навчального закладу та роботодавців спільно розробляти та впроваджувати нові програми навчання, які будуть задовольняти сучасного роботодавця. Представники роботодавців підтримали цю ініціативу та поділились своїми думками стосовно вимог до претендентів, бажаючих працювати за посадами кондитер, розповіли про труднощі з підбором кандидатів. За результатам круглого столу досягнуто домовленість забезпечити відбір претендентів із числа безробітних для проходження професійної підготовки за професією «кондитер» у Знам’янському професійному ліцеї для задоволення роботодавців у кваліфікованих працівниках шляхом співбесіди та проведенням тестування службою зайнятості або роботодавцем безпосередньо на робочому місці. Також учасники засідання вирішили: створювати належні умови для подальшої взаємодії та координації роботи державної служби зайнятості та роботодавців, навчальних закладів, які здійснюють навчання кваліфікованих працівників; Здійснювати розробку та удосконалення навчальних програм для навчання за професією «кондитер». Посилити просвітницьку роботу серед населення, у тому числі випускників загальноосвітніх шкіл, щодо популяризації актуальних на ринку праці вакансій, з метою вирішення кадрових питань підприємств, які мають зазначену потребу.


В.Саржевська начальник взаємодії
з роботодавцями Знам’янського МРЦЗ
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 863 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты