Субота, 18.05.2024, 23:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 24 » Підготовка до чергової сесії Знам'янської міської ради
15:44
Підготовка до чергової сесії Знам'янської міської ради
 
12         З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд двадцять п'ятої сесії Знам'янської міської ради шостого скликання, 24 травня 2012 року відбулися засідання постійних комісій з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол.О.Смик), з питань житлово-комунального-господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол.І.Качанов) та з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол.О.Антоненко)..
У роботі комісій взяли участь секретар міської ради А.Тесленко, начальник фінансового управління Т.Іваськів.
Основними питаннями, які були розглянуті постійними комісіями насамперед, це внесення змін до бюджету та проект рішення «Про звільнення від сплати земельного податку» під час якого у депутатів виникла гостра дискусія.
На засіданнях також було розглянуто ряд комунальних питань, зокрема про хід виконання Комплексної програми реконструкції мереж зовнішнього освітлення міста Знам’янка на 2011-2015 роки; хід виконання Програми створення інфраструктури автобусних маршрутів загального користування у м.Знам’янка, смт.Знам’янка Друга та сел.Водяне. Актуальними були проекти рішень «Про затвердження Міської програми з локалізації та проведення боротьби з американським білим метеликом на території м.Знам’янка на 2012-2016 роки» та затвердження Міської програми з ліквідації амброзії полинолистої на території м.Знам’янка на 2012-2016 роки».
 
12          А також комісіями було розглянуто ряд земельних питань.
Постійна комісія з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол.І.Качанов) запропонувала включити до порядку денного проекти рішень «Про затвердження переліку об’єктів» та «Про передачу на баланс Знам’янського міського комунального підприємства «Шляховик» нестандартної рекламної конструкції.
Постійною комісією з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності обговорено проект рішення про звернення до Президента України В.Януковича щодо відновлення дати святкування Дня залізничника у першу неділю серпня.
Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.
Засідання постійних комісій пройшло конструктивно, вдалося розглянути усі передбачені питання.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 746 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты