Четвер, 02.05.2024, 05:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 27 » Підготовка та проведення акції з благоустрою міста "За чисте довкілля"
08:36
Підготовка та проведення акції з благоустрою міста "За чисте довкілля"
 
12       26 березня 2012 року міський голова І.Крижановський,члени міського штабу по проведенню суботників з благоустрою міста взяли участь у онлайн-нараді, яку проводив голова Кіровоградської облдержадміністрації С.Ларін.
Тема апаратної наради - стан підготовки до проведення в області всеукраїнської акції з благоустрою "За чисте довкілля".
Про план заходів, що будуть виконані під час акції, проінформувала начальник головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ольга Довжук.
- Заплановано ліквідувати 962 несанкціонованих сміттєзвалища, у тому числі 418 – у межах смуг вулиць та доріг населених пунктів, 192 – на прибудинкових територіях, 352 – на пустирях в межах населених пунктів, зібрати 47,141 тис.куб.м. побутових відходів на несанкціонованих сміттєзвалищах; прибрати та привести в належний санітарний та естетичний стан 66603,5 тис.кв.м. прибудинкових територій, 2989,2 тис.кв.м. парків та 788,8 тис.кв.м. скверів; упорядкувати 829 дитячих та 746 спортивних майданчики; висадити 13,2 тис. дерев та 5,61 тис. кущів, упорядкувати 1720 кладовищ та 1308 одиниць пам’ятників, меморіальних комплексів, братських могил та інших місць, пов’язаних з історичними подіями воєнних років. Очистити від протиожеледного матеріалу 69570 тис.кв.м. вулично-дорожньої мережі, ліквідувати 31,4 тис. кв.м ямковості дорожнього покриття та провести ремонт на площі 0,3 тис.кв.м. тротуарів, - повідомила Ольга Довжук.
Ольга Довжук зазначила, що до участі в місячнику з благоустрою, що проводитиметься на території 1035 населених пунктів області, буде залучено 3950 підприємств, організацій та установ різних форм власності.
Разом з тим вона зауважила, що є території, які не досить відповідально поставилися до планування комплексу заходів з благоустрою населених пунктів,
Як повідомила Ольга Довжук, загальнообласний суботник з благоустрою територій заплановано на 21 квітня поточного року.
Голова облдержадміністрації Сергій Ларін наголосив, що займатися благоустроєм територій не варто під певні дати чи впродовж чітко визначеного часу. Прибирання територій і доріг, озеленення населених пунктів та узбіч – це має бути постійна і системна робота – переконаний Сергій Ларін. "Цей напрям потребує розумного господарського підходу", - наголосив Сергій Ларін.
В свою чергу міським головою після закінчення наради були дані відповідні доручення щодо виконання зазначених питань відповідальним структурним підрозділам міськвиконкому.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 869 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты