Четвер, 02.05.2024, 11:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 2 » Підопічним територіального центру - турбота та увага
16:23
Підопічним територіального центру - турбота та увага
12         

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

            У цей день  територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за круглим столом зібрав з нагоди свята своїх підопічних. На гостей чекали святковий концерт, який підготували учні НВК «Знамянська загальноосвітня школа №2 – ліцей», частування традиційною «солдатською кашею» та чаювання. На свято були запрошені: перший заступник міського голови В.Джулай, начальник управління соціального захисту населення А.Волошина, голова  Знам’янської  міської організації ветеранів України  Г.Бабійчук.

Недарма ця зустріч відбулася саме в цій установі, адже територіальний центр надає комплекс соціальних послуг пенсіонерам міста та смт. Знам’янка Друга, які їх потребують. У відділенні соціально-побутової адаптації можна скористатись послугами перукаря в «соціальній перукарні», відремонтувати взуття, пошити та відремонтувати одяг, відремонтувати дрібну побутову техніку. На базі терцентру працює служба «соціального таксі». Безкоштовно автотранспортні послуги можуть отримати пенсіонери, інваліди, які пересуваються за допомогою візків, милиць, палиць та ходунів.

Відділення соціальної допомоги вдома надає своїм підопічним соціальні послуги безкоштовно і на платній основі. 28 соціальних робітників допомагають пенсіонерам у веденні домашнього господарства, а самеприбирання житлового приміщення, приготування їжі, доставка води, миття посуду, придбання та доставка продуктів і медикаментів, оплата комунальних послуг, оформлення субсидій тощо.

Дуже приємні враження залишила ця зустріч у серцях ветеранів, адже нагода погомоніти про життя із давніми знайомими трапляється не часто.  

 

 

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 816 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты