П`ятниця, 29.03.2024, 10:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 10 » Підписано історичний документ про передачу ДЗ «Відділкової лікарні ст.. Знам’янка ДП «Одеська залізниця» у комунальну власність міста
13:31
Підписано історичний документ про передачу ДЗ «Відділкової лікарні ст.. Знам’янка ДП «Одеська залізниця» у комунальну власність міста
12
Відбулося засідання комісії по прийманню-передачі у комунальну власність міста цілісного майнового комплексу Державного закладу «Відділкова лікарня станції Знам’янка ДП «Одеська залізниця». Участь у засіданні комісії взяли: в.о. першого заступника міського голови – начальник фінансового управління Іваськів Т.А., керуюча справами міськвиконкому Меренкова Л.І., начальник медичної служби ДП «Одеська залізниця» Датченко А.А., представники ДЗ «Відділкової лікарні ст.. Знам’янка ДП «Одеська залізниця» та посадові особі виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

На початку засідання голова комісії в.о. першого заступника-начальник фінансового управління Іваськів Т.А. наголосила, що передача цілісного майнового об’єкта проводиться згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2015 року № 817-р «Про передачу цілісних майнових комплексів державних закладів охорони здоров’я у власність (спільну власність) територіальних громад» та ознайомила присутніх з результатами проведеного обстеження об’єкта передачі.
12

Загальна вартість об’єкту, згідно акту приймання-передачі майже , склала майже 16,5 млн грн. Також у ході обстеження було встановлено, що в цілому будівлі об’єкту знаходяться в задовільному стані, але в деяких випадках потребують капітального ремонту. Крім цього, лікарня зберігає за собою всі ліцензії на проведення медичної практики. 

У ході засідання було обговорено подальші плани роботи та на завершення підписано історичний документ про передачу ДЗ «Відділкової лікарні ст.. Знам’янка ДП «Одеська залізниця» у комунальну власність міста Знам’янка. Тож, як підсумок громада міста збагатилась у вартісному виразі на 16.,5 млн. грн., а кожен мешканець міста зможе реалізувати своє право на отримання кваліфікованої медичної допомоги.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 974 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/14

Кировоград: новости и сайты