Вівторок, 07.05.2024, 21:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 17 » Підписано угоду про взаємодію та співпрацю
10:08
Підписано угоду про взаємодію та співпрацю
 
12    16 лютого 2012 року о 16.00 у міськвиконкомі відбулася зустріч міського голови І.Крижановського, першого заступника міського голови В.Джулая, керуючої справами міськвиконкому Н.Тесленко з активом міської Спілки ветеранів війни в Афганістані на чолі з головою Спілки М.Фесюном.
Микола Степанович Фесюн подякував міському голові, начальнику та головному спеціалісту відділу внутрішньої політики В.Загородній та О.Зайченко, завідуючій відділом міського Палацу культури В.Кравченко всім причетним до підготовки та проведення заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 23-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, які пройшли на високому рівні.
Про стан соціальних виплат, надання пільг воїнам-інтернаціоналістам, передбачених чинним законодавством України проінформував присутніх начальник відділу персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому С.Оврашко. На обліку в ЄДАРП перебуває 210 учасників бойових дій. З них 107 учасників бойових дій на території інших держав, в тому числі Республіці Афганістан. У 2011 році учасникам бойових дій надано пільг на суму 429,4 тис. грн. Управлінням праці та соціального захисту населення забезпечено соціальні виплати, надання пільг, компенсацій і гарантій воїнам-інтернаціоналістам та членам їх сімей відповідно до порядку й у розмірах, передбачених чинним законодавством України.
Про стан медичного обслуговування воїнів-інтернаціоналістів розповів в.о. завідуючого поліклінікою центральної районної лікарні О.Старостенко.
Під час зустрічі обговорювалися питання співпраці міської Спілки ветеранів війни в Афганістані у організації заходів по відзначенню пам’ятних дат; по питанню сприяння організації військово-спортивних заходів.
Результатом зустрічі стало підписання угоди про взаємодію та співпрацю виконавчого комітету Знам’янської міської ради та міської Спілки ветеранів війни в Афганістані.
Організаційні питання по проведенню зустрічі виконав відділ внутрішньої політики.


Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 688 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты