Середа, 01.05.2024, 18:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 23 » Підсумки підведені!
09:46
Підсумки підведені!
 
12         Міський голова Ігор Крижановський взяв участь у нараді за підсумками контрольної перевірки м.Знам’янка щодо підготовки до комплексної перевірки реалізації заходів державної політики у сфері захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, яка буде проведена Державною службою України з надзвичайних ситуацій у червні 2013 року.
На нараді був присутній голова комісії, заступник начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та організації заходів цивільного захисту у Кіровоградській області Ігор Парфьонов оголосив результати перевірки.
12         З доповіддю про результати роботи комісії виступив начальник відділу організації заходів цивільного захисту Управління ДСНС у Кіровоградській області підполковник служби цивільного захисту Пилип Черевань.
Про стан підготовки до комплексної перевірки реалізації заходів державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у м.Знам’янка доповів начальник сектора з питань надзвичайних ситуацій Знам’янського міськвиконкому Сергій Балан.
Начальник служби, керівник комунального підприємства «Шляховик» Олексій Булах проінформував про стан функціонування спеціалізованої служби автомобільних доріг.
Про стан функціонування мережі спостереження та лабораторного контролю на базі Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» та протипожежного водопостачання доповів директор даного підприємства Олег Рябов.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 779 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты