Вівторок, 30.04.2024, 20:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 27 » Підсумки проведеного тижня математики
12:01
Підсумки проведеного тижня математики
12Уже склалося доброю традицією в загальноосвітній школі I-III ступенів №7 проводити на початку ІІ семестру тиждень математики. Учні з нетерпінням чекають цього і недаремно. Адже кожен з них може взяти активну участь у всіх заходах і поринути у цікаву мандрівку по країні Математики.

Впродовж тижня проводився конкурс математичних газет. Учні 10 класу підготували презентацію «Гранітна основа наук». В останній день предметного тижня учні 5 класу продемонстрували ще й свої літературні здібності, беручи участь в конкурсі математичних казок.
 
12 
Постійними гостями при проведенні заходів стали дев’ятикласники Промахова Є., Черкас І., Ларіонов Є., які знайомили молодших школярів з математичними фокусами, проводили математичні вікторини.

Для учнів 5-6 класів було проведено математичну гру «Розумники і розумниці» . Тут юні ерудити розв’язували логічні задачі, відгадували ребуси, грали в математичні ігри, малювали картинки за допомогою чисел. Цього разу удача була на боці «Розумників», а от у «Розумниць» перемоги ще попереду.
12
Також весело і захоплююче пройшов конкурс «Весела математика» у 7 та 8 класах. Учні розказували гуморески і смішинки, показували жестами математичні терміни, співали уривки пісень, в яких зустрічаються числа. Символічною стала назва команди 7 класу «Перемога», хоча тут переможених не було, адже кожен учасник перевірив свої кмітливість, почуття гумору.
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 887 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты