П`ятниця, 26.04.2024, 11:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 30 » Підведені підсумки перевірки спеціалізованих служб цивільної оборони міста
10:03
Підведені підсумки перевірки спеціалізованих служб цивільної оборони міста
 
12 29 листопада 2011 року комісією Управління Держтехногенбезпеки та управління МНС України в Кіровоградській області здійснена перевірка спеціалізованих служб цивільної оборони міста, а саме: служби автомобільних доріг, транспортного забезпечення, комунально-технічної та інженерної служби, матеріально-технічного забезпечення, газопостачання.
Для перевірки стану готовності спеціалізованих служб до виконання завдань за призначенням, комісією було проведено навчання на одному із об'єктів, розташованого на території міста, з визначенням наступних умов: в одній із будівель центральної районної лікарні, внаслідок вибуху побутового газу, було зруйновано конструкцію будівлі та постраждало 2 особи.
В ході реагування на надзвичайні ситуації, були відпрацьовані питання: гасіння пожежі, відключення від джерел електропостачання, використання резервних джерел живлення, проведення евакуаційних заходів.
Як недолік, комісією відзначено пасивність керівництва підпорядкованого об'єкту у здійсненні евакуації людей із сусідніх будівель лікарні.
За наслідками перевірки, комісією Управління Держтехногенбезпеки та управління МНС України в Кіровоградській області, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцьким, заступником голови Знам'янської районної державної адміністрації О.Чоловчицем, заступником начальника відділу державного нагляду з питань техногенної безпеки та аварійно-рятувальних формувань Управління Держтехногенбезпеки в Кіровоградській області були підведені підсумки перевірки, вказані недоліки, визначені напрямки по їх усуненню.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 901 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты