П`ятниця, 19.04.2024, 11:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 4 » Підведення підсумків міського традиційного Тижня дружби "Повір у себе"
17:41
Підведення підсумків міського традиційного Тижня дружби "Повір у себе"
12
3 грудня українське суспільство зі світовим співтовариством відзначає Міжнародний день інвалідів. Наша держава взяла на себе і виконує конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення інвалідів, створення для них необхідних правових, соціально-побутових умов життя, надання пільг; конституційно гарантувала рівні з іншими громадянами можливості для участі в економічній, політичній і соціальній сферах життя суспільства.

З 28 листопада по 3 грудня 2013 року у Знам’янській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І проходив традиційний XІХ міський Тиждень Дружби «Повір у себе», який було започатковано Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Протягом тижня для вихованців даного закладу було організовано та проведено ряд цікавих та різноманітних заходів, а саме: спортивні змагання «Веселі старти» за участю танцювального колективу Палацу культури «Веселка» , заняття Школи самостійного життя, концерти вихованців БДТД та музичної школи ім. М. Лисенка, народознавча година «Вищиванка як оберіг», урок народознавства «Багатства нашого народу», казкова гра «Шукаємо Попелюшку», організовані бібліотеками міста, відеолекторій ЦСССДМ « ВІЛ/СНІД не вирок».

12
В день закриття Тижня Дружби,до школи-інтернату завітало багато гостей та друзів закладу, адже всіх їх чекали вихованці школи в своїй «Країні тепла і доброти».Дітей привітали депутат обласної ради С.Кліпацький, який подарував вихованцям побутову техніку,приватні підприємці міста та директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Н.Шевченко, яка передала вітання та найщиріші побажання від міської влади. Але і гості свята не залишилися без подарунків, які приготували їм діти.

Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав інвалідів і їх участі в житті суспільства. Дитина, що має інвалідність - частина й член суспільства, вона хоче, повинна і може брати участь у всьому багатогранному житті, вона може бути так само здібна і талановита, як і її однолітки, що не мають проблем зі здоров'ям. Але основною складовою цього успіху є віра в себе. Тож побажаємо цим дітям вірити в себе, мріяти та впевнено йти до своїх цілей.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 923 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты