П`ятниця, 19.04.2024, 16:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Лютий » 9 » Підведено підсумки конкурсу серед громадських організацій
13:02
Підведено підсумки конкурсу серед громадських організацій
12
З метою відзначення найактивніших, вже традиційно у 2015 році було  проведено конкурс на кращу громадську організацію. Під головуванням голови конкурсної комісії, першого заступника міського голови Загородньої В.Г. відбулося засідання конкурсної комісії по підведенню підсумків конкурсу серед громадських організацій.  

Мета даного конкурсу -  заохотити кращих, підняти  на вищий рівень роль громадськості  у нашому місті та якнайширше залучити їх до суспільно – політичного життя міста. 

Конкурс проводився за такими номінаціями: "Краща громадська організація року "Кращий впроваджений у життя міста проект” та "Ініціатива, започаткована громадською організацією ”.

Валентина Григорівна зазначила, що з 78 зареєстрованих громадських організацій, які налічуються у нашому місті, матеріали на участь у конкурсі подали лише 7 – це Знам'янська міська громадська організація Товариства сприяння обороні України, Знам'янська міська організація ветеранів України; міська  Громадська організація „Платформа громадської участі „Нове місто”, дитячо-молодіжна громадська організація "Оберіг",  ГО "Знам'янське об'єднання "Майдан", громадська організація "Дай лапу" ,міська організація Червоного Хреста

Шляхом рейтингового голосування було визначено переможців. Так, у номінації „Краща громадська організація року” переможцями стали Товариство сприяння обороні України та Знам'янська міська організація ветеранів України

Перемогу у номінації „"Ініціатива, започаткована громадською організацією” здобула Громадська організація „Платформа громадської участі „Нове місто”.

Перемогу у номінації „Кращий впроваджений у життя міста проект” здобула дитячо-молодіжна громадська організація "Оберіг" .

Під час засідання членами комісії запропоновано урочисто нагородити переможців та учасників грамотами і дипломами, а також заохочувальними подарунками.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 945 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.8/9

Кировоград: новости и сайты