Вівторок, 30.04.2024, 12:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 10 » Підведено підсумки роботи за 2013 рік, визначено завдання на січень 2014 року
15:49
Підведено підсумки роботи за 2013 рік, визначено завдання на січень 2014 року
12
   Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. 

  На початку наради міський голова І.Крижановський  представив урядовий звіт про реалізацію Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», а також її результатів у місті Знам’янці.  

  Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді. 

   Начальник фінансового управління міськвиконкому Іваськів Т.А. прозвітувала про стан виконання міського бюджету. Виконання бюджету загального фонду протягом минулого року склало 90%, спеціального фонду 100%, недоотримання коштів до міського бюджету становило 7,5 млн. грн., з них загальний фонд 2,2 млн. грн. не відраховано вилучення до державного бюджету, а на 5 млн. грн. оформлено середньострокову позичку для покриття першочергових видатків міського бюджету, у 2013 році в повному обсязі виплачено заробітну плату працівникам бюджетної сфери, оплачено енергоносії та продукти харчування бюджетних установ.

   Заступник начальника Знам’янської об’єднаної державної податкової інспекції Невінчана І. відзначила, що по місту протягом року до зведеного бюджету мобілізовано 100 млн. 908 тис. грн. – темпи росту надходжень до минулорічних становить 108,7%, темпи росту промислового виробництва – 101,1% тобто, зростання обсягів надходжень адекватне зростанню виробництва. Зростання надходжень, порівняно з минулорічним становить до місцевого бюджету 7,5 млн. грн. до державного бюджету 592 тис. грн. Характерною рисою міського бюджету є те, що найбільша питома вага в загальних надходженнях стабільно залишається за ПДФО – 80,9 млн. грн. з 89,4 млн. грн. В свою чергу питома вага ПДФО сплачується залізничними підприємствами в обсязі ПДФО, що надходить до міського бюджету складає 75%. Важливою складовою міського бюджету є плата за землю (4,0% у загальних надходженнях), виконання вказаного показника складає 109,2%, темп росту до минулорічних 124,8%. За період з початку року до місцевого бюджету надійшло 3 232 тис. грн. єдиного податку, в тому числі 2 916 тис. грн. з фізичних осіб.

   Начальник управління Пенсійного фонду України в м. Знам’янка та Знам’янському районі Суслов Л.Г. доповів про те, що, основними завданнями управління є підтримка та покращення матеріального становища осіб, що вже пройшли свій трудовий шлях, інвалідів, та інших осіб визначених законодавством України. З цією метою, на фінансування пенсійних виплат та допомог направлено 284,7 млн. грн., що на 20,7 млн. грн. більше відповідного показника минулого року. Середня пенсійна виплата склала 1343,65 грн. і зросла на 57,15 грн. Під час перерахунку пенсій у зв’язку з зростанням прожиткового мінімуму доходів громадян, які втратили працездатність, перераховано пенсій 9419 пенсіонерам, що є практично 94% від їх загальної чисельності. В середньому пенсія збільшилась на 8,78 грн. з 1 січня та на 46,72 з 1 грудня минулого року. Додаткові видатки у зв’язку з цими перерахунками склали 903,98 тис. грн. 

   Начальник Знам’янського міськрайонного центру зайнятості Компанієць Л.В. доповіла що, впродовж січня – грудня 2013 року на обліку Знам’янського МРЦЗ перебувало – 2244 незайнятих громадян, в тому числі безробітних – 1728 осіб. Працевлаштовані протягом року – 874 особи, направлено на громадські роботи та роботи тимчасового характеру – 341 особи, проходили професійне навчання – 289 осіб, з метою створення додаткових робочих місць виплачено допомогу одноразово – 52 особам, отримали ваучер на навчання – 22 особи, чисельність працівників, за яких роботодавцям надається компенсація єдиного соціального внеску – 3 особи, кількість незайнятих громадян, які залишились на обліку станом на 1 січня 2014 року – 962 особи, в тому числі безробітних – 479, станом на 10.01.2014 рік зареєстровано 72 вакансії. 

   Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою в січні місяці поставлено завдання щодо: вирішення питання оренди комунального майна, а саме асфальтобетонного заводу; проведення позачергової інвентаризації: лав для відпочинку та урн; контролювати разом з фінансовим управління за повним погашенням заборгованості заробітної плати КП «Шляховик»; підготувати необхідний пакет документів для укладання договору на постачання електроенергії на зовнішнє освітлення міста; підготувати необхідні ПКД та подати їх на експертизу для забезпечення виконання робіт по капітальним видаткам; виконати роботи по поточному 
12ремонту внутрішньобудинкових мереж водопостачання, електропостачання, водовідведення згідно заяв мешканців міста; провести рейди по перевірці наявності інвентарю та протиожеледньої суміші у суб’єктів господарювання різних форм власності; провести перевірку стану харчування школярів в тому числі бюджетного харчування учнів 1-4 класів; провести перевірку використання легкового автотранспорту у виконкомі, освіті, терцентрі і редакції.

На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому, установ та підприємств.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 926 | Додав: Zagor | Рейтинг: 2.0/5

Кировоград: новости и сайты