Понеділок, 06.05.2024, 15:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 18 » Підведено підсумки у щорічному міському конкурсі "Краща вулиця", "Краще ОСББ", "Кращий багатоповерховий будинок"
08:56
Підведено підсумки у щорічному міському конкурсі "Краща вулиця", "Краще ОСББ", "Кращий багатоповерховий будинок"
                     
12  З метою підвищення благоустрою міста, розвитку і підтримки ініціативи жителів, які приймають активну участь у роботі по належному утриманню багатоповерхових будинків, прибудинкових територій та вулиць за місцем проживання, покращення їх взаємодії з органами місцевого самоврядування, підприємствами житлово-комунального господарства та депутатами міської ради у вирішенні питань підвищення культури побуту, дотримання правил спільної життєдіяльності, здійснення заходів силами мешканців, спрямованих на благоустрій території м. Знам'янки міськвиконкомом проведено останнє засідання щорічного міського конкурсу "Краща вулиця", "Краще ОСББ", "Кращий багатоповерховий будинок". 

Перед присутніми членами комісії були представлені фото матеріали учасників конкурсу, які подали заяви до участі. Комісія здійснила моніторинг побачених матеріалів у номінаціях «Краще ОСББ» - ОСББ «Чорнобривці» (голова квартального Степаниця Н.А.) вул. Київська, 27, «Краща вулиця» - вул. 30 років ВЛКСМ (голова квартального комітету Лисенко Л.О.), «Кращий багатоповерховий будинок» - вул. Привокзальна, буд. 8 (голова будинкового комітету Наводнича Л. П., секретар будинку по послузі "поточний ремонт" Білогор Є.М.) та вул. Жовтнева, буд. 33. (голова будинкового комітету Ткаченко А.М., секретар будинку Морозова В. І.).

На підставі розгляду матеріалів, поданих учасниками конкурсу, моніторингу ведення робіт з благоустрою прибудинкової території та приміщення будинку, аналізу рівня проплати за комунальні послуги та вивіз ТПВ, за переглянутими матеріалами членами комісії було прийнято рішення провести голосування.

Визначення переможців конкурсу було здійснено шляхом таємного голосування, за підсумками якого переможцем у номінації «Кращий багатоповерховий будинок» став будинок по вул. Привокзальна, 8. За положенням про проведення щорічного міського конкурсі переможець нагороджується сертифікатом на виконання робіт: по капітальному ремонту будинку на суму 50 тис. грн. або поточному ремонту дорожнього покриття прибудинкової території на суму 25 тис. грн. (за вибором переможця).

Також, шляхом таємного голосування було визначено не обирати переможців у номінаціях «Краще ОСББ» та «Краща вулиця», причиною чого стали не відповідність критеріям конкурсу підготовка та подача матеріалів.

Основними пропозиціями стали переглянути положення та строки подачі заяв до участі у щорічному міському конкурсі. Адже життя будинку чи вулиці необхідно відслідковувати протягом всього року.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 855 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты