Середа, 24.04.2024, 18:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 19 » Підвезення випускників до пунктів проведення ЗНО
08:50
Підвезення випускників до пунктів проведення ЗНО
12
На виконання протокольного доручення голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 26 квітня 2017 року № 14 «Про хід підготовки до проведення в області зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти» в місті Знам’янка вперше було організовано безкоштовне підвезення учнів 11-х класів до пунктів ЗНО.

З метою безпечного підвезення випускників 11-х класів та своєчасного їх прибуття до місць проходження зовнішнього незалежного оцінювання відділом освіти було розроблено та затверджено графіки  підвезення, видані відповідні накази.

Керівниками навчальних закладів міста проведено опитування батьків та учнів з метою вивчення потреби у підвезенні. Батьками учнів, які виявили бажання особисто супроводжувати дитину до пункту тестування власним чи рейсовим транспортом, написано заяви про відсутність потреби у підвезенні.

Відповідно до обраних учнями предметів, підвезення було організовано до пунктів тестування з семи дисциплін: англійська мова, математика, історія України, біологія, географія, фізика та хімія. Виходячи із загальної потреби послугою підвезення скористалися  290 учнів, що складає 83 % від загальної кількості.

Організоване підвезення учнів до пунктів тестування зменшило батьківське хвилювання щодо вчасного прибуття до пуктів ЗНО за що неодноразово батьки висловлювали вдячність виконавчому комітету Знам’янської міської ради та відділу освіти.

Підкреслюємо, що питання організації безпечного, регулярного і безоплатного перевезення учнів та педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів, на яких покладена відповідальність за життя і здоров’я дітей, знаходиться на контролі відділу освіти.

М.Босненко, методист МК


Категорія: Новини освіти | Переглядів: 853 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты