Понеділок, 22.07.2024, 15:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 155
Гостей: 155
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 25 » Підвищення якості надання медичних послуг,запровадження ранньої діагностики захворювань–основні завдання Президента України владі на місцях
16:28
Підвищення якості надання медичних послуг,запровадження ранньої діагностики захворювань–основні завдання Президента України владі на місцях
  
12Під час візиту заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації Г.В.Пастух до міста Знам’янки, у рамках реалізації соціальних ініціатив Президента В.Ф.Януковича щодо реформування галузі охорони здоров’я, міський голова І.Крижановський спільно з начальником департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації О.Рибальченко та головним лікарем Знам’янської ЦРБ І.Муравським завітали до міськрайонного центру первинної діагностики.

Як повідомив головний лікар ЦРЛ І.Муравський, з листопада минулого року в центральній районній лікарні функціонує центр ранньої діагностики. З рентгенологічних обстежень проводиться обстеження шлунку та інших органів черевної порожнини, органів грудної порожнини та кістково-суглобової системи. Також у центрі працюють гематологічний та біохімічний аналізатори, проводиться електрокардіографія, моніторування артеріального тиску та Холтерівське моніторингування ЕКГ, дистанційно-діагностична установка „ТРЕДЕКС” – передача електрокардіограм по телефону з сільських лікарських закладів охорони здоров’я, УЗД - виконуються ультразвукові обстеження органів черевної порожнини, щитовидної та молочної залози, серця, обстеження вагітних.
   
12Під час спілкування з працівниками центральної районної лікарні міський голова наголосив, що створення центрів ранньої діагностики та покращення їх матеріально-технічної бази є неодмінною умовою реформування медичної галузі. «Підвищення якості надання медичних послуг, запровадження ранньої діагностики захворювань – основні завдання Президента України владі на місцях» - підкреслив І.Крижановський. Також спілкуючись з громадянами, які проходять обстеження в центрі первинної діагностики Ігор Борисович наголосив, що основною проблемою медичної галузі регіону залишається недостатня кількість кваліфікованих медичних працівників, тому потрібно створити всі умови задля залучення знам’янчан, які здобувають вищу медичну освіту, до роботи у медичних закладах, що знаходяться на території міста.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 864 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты