Четвер, 28.03.2024, 15:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 12 » Пильність чоловіка дозволила йому не потрапити в лави «ошуканих»!
17:28
Пильність чоловіка дозволила йому не потрапити в лави «ошуканих»!
 
12
До Знам’янського міськвідділу надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району про те, що йому зателефонував невідомий чоловік і запропонував перерахувати кошти в сумі 6000грн., аби «врятувати сина від біди, яка з ним сталася».

На щастя, чоловік вчасно з’ясував, що його син знаходиться вдома, та ніяких правопорушень не скоював. Пильність чоловіка дозволила йому не потрапити в лави «ошуканих»!

Не одноразово працівники міліції попереджали та продовжують попереджати мешканців міста та району про подібні випадки шахрайства та закликають бути обережними та пильними до таких дзвінків!

Якщо вам телефонують невідомі та пропонують сплатити кошти за порятунок своїх рідних не поспішайте це робити, а зателефонуйте близьким та впевніться що з ними все гаразд.

При розмові з псевдоохоронцями уточніть прізвище, ім’я, по батькові того, хто телефонує, його посаду, звання та підрозділ, у якому він працює, або ж попросіть передати слухавку вашому родичу.

Якщо Вас чи Ваших рідних спіткали неприємності та намагаються ошукати сторонні особи, негаючи часу звертайтесь до міліції та повідомте інформацію про подію яка сталася. Запам’ятайте чим скоріше Ви сповістили про протиправну подія до міліцію тим набагато більше шансів затримати шахраїв.

Телефонуйте в міліцію за номером 102 або до Чергової частина Знам’янського МВ УМВС в Кіровоградській області за номером 2-20-94.
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 873 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты