Субота, 04.05.2024, 16:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 20 » Питання підготовки закладів освіти , культури до опалювального сезону - на контролі у міського голови
10:02
Питання підготовки закладів освіти , культури до опалювального сезону - на контролі у міського голови
          
12Міський голова Крижановський І.Б. провів нараду за участю першого заступника міського голови Джулая В.О., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцького А.А., начальника відділу освіти Попової Н.О., начальника відділу культури і туризму Бабаєвої С.М., керівників комунальних підприємств міста з питань підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та закладів освіти , культури міста до опалювального сезону 2013-2014 у розрізі доручень Президента України щодо економії енергоресурсів. 

Як підкреслив Ігор Борисович, важливі завдання поставлені Главою держави в плані енергетичної безпеки. Ключове з яких - скорочення споживання об’ємів природного газу з паралельною модернізацією паливно-енергетичного комплексу.

Особливу увагу на нараді було приділено підготовці закладів освіти до навчального року та до опалювального сезону. Начальник відділу освіти виконавчого комітету Попова Н.О. проінформувала присутніх про те, що з метою підготовки закладів освіти міста до нового навчального року проведено поточні ремонти приміщень закладів освіти (навчальні кабінети, коридори, ігрові та групові кімнати, спортзали, їдальні, роздягальні, бібліотеки, туалети); зроблено поточні ремонти, промивку, ревізію систем теплозабезпечення, утеплення горищ, вікон, дверей, ізоляцію та фарбування трубопроводів; придбано холодильну шафу для ДНЗ № 2; закінчено ремонт фасаду ЗШ І-ІІІ ступенів № 4; придбано електричну плиту для ДНЗ № 3; закінчено капітальний ремонт системи водопостачання ЗШ I-III ступенів № 4 та інш.
Наталія Олександрівна зазначила, що на виконання заходів з енергоефективності в закладах освіти організовано проведення системи заходів, а саме: здійснено заміну вікон на енергозберігаючі у ДНЗ № 2, № 7; здійснено капітальний ремонт системи опалення ДНЗ № 7; завершено реконструкцію теплотраси ДНЗ № 5; придбано циркуляційні насоси на опалювальну систему ЗШ I-III ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка; придбано та встановлено нові котли у котельні загальноосвітньої школи ЗШ І-ІІІ ступенів № 7 та ДНЗ № 4; завершено реконструкцію теплотраси ЗШ№7.

На виконання рішення виконавчого комітету щодо передачі газових котелень міської аварійної служби на баланс відділу освіти, розроблено комплекс заходів щодо підготовки газових котелень до опалювального сезону. Наразі триває підготовка технічної документації, заключення угод з сервісними обслуговуючими організаціями щодо початку робіт газових котелень.

В ході підготовки до нового начального року в закладах освіти впроваджено заходи з енергозбереження: здійснено заміну конфорок на енергозберігаючі у ДНЗ № 6; придбано електричну плиту для ДНЗ №3; здійснено заміну електричних ламп на енергозберігаючі.

«Отримання якісної дошкільної освіти – це один із ключових елементів соціалізації дитини – наголошує Президент України», сказала Наталія Олександрівна. Саме тому, виготовлено та здано на експертизу проектно-кошторисної документацію на реконструкцію ДНЗ № 7 «Козачок», корпус 1 по вул. Чайковського № 13, корпус 2 по вул. Чайковського № 11, з метою розширення мережі дошкільних навчальних закладів на 90 місць.

Начальник відділу культури і туризму Бабаєва С.М. проінформувала про стан підготовки об’єктів закладів культури міста до опалювального сезону 2013-2014 років. Повідомила, що в закладах культури впроваджено заходи з енергозбереження: заміна вікон на енергозберігаючі (Центральна універсальна бібліотека, м. Знам’янка, вул. Маяковського,40 а), вартість заходу – 38536,14 грн., профінансовано – 38536,14 грн.; заміна вікон на енергозберігаючі (Знам’янський міський Палац культури, м. Знам’янка, вул. Жовтнева,30 ), вартість заходу – 298290,36 грн., профінансовано – 298290,36 грн.; капітальний ремонт системи опалення (Міський краєзнавчий музей, м. Знам’янка, вул. Глібко,28-В), вартість заходу - 67010,42 грн., профінансовано – 45583,32 грн.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 942 | Додав: Zagor | Рейтинг: 3.3/3

Кировоград: новости и сайты